Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daguuuuusia

Ciąża bliźniacza - mam 18 lat;(

Polecane posty

Gość daguuuuusia

Test pokazal 2 keski, wpadlam mimo zastosowania zabezpieczenia. Dzis rano zaczelam krwawic, przestraszylam sie wiec pojechalam do lekarza. Ale bardziej niz faktem ze moge poronic przerazilam sie tym, ze to blizniaki;( Musze brac leki i lezec do nastepnej wizyty. Wieczorem czeka mnie rozmowa z rodzicami, bo preciez jak im wytlumacze ze ciagle leze i nie moge chodzic do szkoly przez kilka tyg. Boje sie strasznie ich reakcji, jestem w 2 klasie liceum. W jaki sposob mam to zrobic, co powiedziec, pomozcie mi. Tylko prosze nie oceniajcie mnie.

Gość gość
Kochani, przepraszam, że Was zawiodłam / sprawiłam Wam kłopot, mimo stosowania antykoncepcji jestem w ciąży. Ciąża jest zagrożona i muszę leżeć. prawdopodobnie będą bliźniaki. Powiedzcie to razem z facetem i jakie macie plany na przyszłość

Gość gość
Nie mam pojęcia co Ci poradzić.. :( Ja bym bała się powiedzieć, a jakbym dowiedziała się, że będę miała bliźniaki, bym się chyba załamała! Mam 21 lat, i nie wyobrażam sobie mieć dwoje dzieci na raz. Jedno ok, ucieszyłabym się, ale bliźniaki by mnie przerosły. Co na to chłopak?

Gość Lilka Milka Konilka
Rodzice na bank się wkurzą jesteś młodziutką osobą. Ale uwierz mi minie im szybko. Będą o Ciebie dbać. A jak maluszki przyjdą na świat oszaleją. Kochana! Wszystkiego dobrego. Wszystko się ułoży. DBAJ O SIEBIE I DZIECIACZKI.

Gość daguuuuusia
wiem, ze beda zli. ojciec dziecka wyparowal jak tylko dowiedzial sie o ciazy, moge liczyc najwyzej na alimenty. Szkole chce skonczyc, chocby wieczorowo. najbardziej boje sie o tate, bo jest on strasznie zaborczy, ale z domu mnie nie wyrzuci na pewno. zawiodlam ich i sama siebie;( a teraz oprucz strachu przed przyszloscia jest tez strach o te dzieci, bo mimo ze nie chcialam ich miec w tym wieku to nie chce ich stracic. leze i rycze caly czas. nie mam z kim pogadac;(

Gość hjhj
jesli to prawda a nie prowokacja to chyba bym sie zabiła, masakraaaaaaaa

Gość gość
Co prawda bliźniaki to nie lada wyzwanie, ale pomyśl sobie że nie jesteś sama, bo wiele kobiet urodziło bliźniaki. Osobiście znam dziewczyne, która urodziła bliźniaki gdy jej pierwsza córka dopiero co skończyła rok. Musisz tylko dbać o siebie, nie denerwować się.Rodzice też to jakoś przeżyją, nie masz się cos martwic. Sama przecież stwierdziłaś ze to nie jest czas na dziecko (dzieci), ale jeśli przedstawisz im swoje plany na przyszłość, że chcesz skończyć szkołe, tylko potrzebujesz trochę pomocy z ich strony to na pewno zrozumieją. Nie stresuj się niepotrzebni! Głowa do góry!

Gość gość
nie marnuj sobie życia, jak nie jest jeszcze za późno to usuń

Gość daguuuuusia
ciazy nie usune chocby nie wiem co, te dzzieci nie sa niczemu winne. ta sytuacja to tylko moja wina i ich ojca. wiem ze z pomoca rodzicow dam rade ze wszystkim, tylko teraz nie wiem czego sie spodziewac i jestem zalamana

Gość gość
trudna sytuacja, nie dziwię się, że obawiasz się reakcji rodziców. Jeszcze gdyby chłopak ci chciał pomagać, zaangażowałby się to pół biedy, jakoś dałabyś radę. A tak, będzie ciężko. Nie obraź się, ale nie rozumiem, nie wiedziałaś, że ten chłopak taki jest? Że tak może zareagować gdy zdarzy się wpadka? Bo ja, gdybym widziałam, że jest taki niedojrzały to nie brnęłabym w to. Ja np ze swoim jestem rok i wiem, że gdyby coś się przydarzyło to nie zostawiłby mnie, jest odpowiedzialnym facetem. A rodzice tego chłopaka?

Gość gość
Dagusia bedzie cizko i sama o tym pewnie wiesz.ale dasz rade dbaj o siebie

Gość usuń póki możesz i to szybko
głupia jesteś czy jaka???!! masz 18 lat i marzą Ci się pieluchy, nieprzespane noce, wyciągnięte cycki, rozstępy, cellulit, spocona głowa i rozklapiocha w kroczu???!!! 2 dzieci, dziewczyno to jest KATASTROFA!!! TWOJE ŻYCIE SIĘ SKOŃCZY wraz z tymi dziećmi, więc usuń póki jeszcze to są zadodki albo płody! Twoje koleżanki będą chodziły na randki, imprezy, będą żyć pełną piersią a Ty w tym czasie będziesz uwiązana w domu przy dwójce dzieci!!!! i jeszcze jedno ŻADEN facet nie zainteresuje się dziewczyną z dwójką dzieci!!! Pozostaną Ci same ochłapy typu rozwodnicy, menele, alkoholicy i inna patologia

Gość gość
weź kretynko powyżej spieprzaj stąd, napisała, że urodzi i nic ci do tego.

Gość daguuuuusia
z tym facetem bylismy razem 2 miesiace, wiec nie poznalam go na tyle dobrze zebym mogla stwierdzic jak zareaguje. jego rodzicom nie poznalam, bo on mieszka sam, a rodzine ma w innym miescie. na szczescie wiem gdzie oni mieszkaja wiec znalezc ich mysle ze nie bedzie tak ciezko. Po raz kolejny pisze ze nie usune ciazy. Na pewno bedzie mi ciezko, sporo mnie ominie ale coz, musze teraz byc odpowiedzialna za swoje czyny

Gość usuń póki możesz i to szybko
ale poznałaś go na tyle dobrze żeby rozłożyć nogi:D widocznie te 2 miesiące znajomości Ci wystarczyły żeby uprawiać seks???!!!!! masakra:O widocznie jesteś tak głupia, że myślisz , że ten facet do Ciebie wróci ze względu na dzieci:O Mam nadzieję tylko, że nie będziesz wyciągała rączki po zasiłki, bo ja nie zamierzam utrzymywać takie nieodpowiedzialne gówniary co po 2 miesiącach znajomości rozkładają nogi przed facetem!!!!

Gość gość
lepiej dla ciebie będzie jak poronisz

Gość gość
a ty cnotka niewydymka :P :) :) :). To chyba jej sprawa przed kim rozkładała nogi!!! i po jakim czasie znajomości!! I jak będzie chciała to tez po zasiłki będzie chodzić, i tobie gówno do tego!!! A ty masz zasrany obowiązek płacić podatki m.in. na zasiłek dla niej!! i to ty najpierw usuń sobie mózg, lub raczej to co tobie z niego zostało!! hehe

Gość marcz_su
Cześć! Piszę pracę magisterską i potrzebuje przebadać nastolatki, które są aktualnie w ciąży. Wypełnienie ankiety trwa 12-15 min. Jeśli kogoś znacie, to przekażcie. Z góry dzięki! http://moje-ankiety.pl/respond-44336.html Jestem samotną mamą i na zrobienie badań pozostał mi tylko Internet, więc zepnijcie się i porozsyłajcie, jesli możecie albo jak ktoś jest w takiej sytuacji to badzo proszę..wiem, że jest ciężko..czytałam, piszę..sama wpadłam na studiach i pcham do przodu jak mogę, więc pomóżcie człowiekowi.