Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto powinien odezwać się pierwszy po pierwszym seksie?

Polecane posty

Gość gość
w zyciu bym nie ruszyla kijem faceta co uprawia przygodny seks:o

Gość dfjbdfjkdjnskjsdnlks
Do tego faceta- życie cię jeszcze doświadczy. Uwierz bedzie taki moment że będziesz bardzo żałował że tak potraktowałeś tą laskę. Będziesz sie zastanawiał po co ci to było, porządnej kobiety nie znajdziesz bo przyciągamy to czym jesteśmy. I możesz być pewny - ta kobieta nawet mimo tych 200 smsów szybciej zapomni o tobie niż ty o niej. Będąc śmieciem nie przyciągniesz niczego wartościowego do swojego życia. A za to co dostałeś za darmo czyli seks z naiwną laską zapłacisz 30 razy więcej, już tak jest że to co darmowe kosztuje najwięcej. Widać jak krótko żyjesz, i nie znasz życia, można powiedziec że ta kobieta jest lepsza od ciebie bo jej zależało, ty tylko chciałeś sie spuścić. Już mi ciebie żal, bo wiem co cię czeka. To twoje życie jest bez sensu a nie tej dziewczyny.

Gość gość
ale mochery tu siedzą ;D wyzywaja dziewczyne o ku..w, bo albo sami nie umieją wyrwac laski albo bojś się co mamusia powie ..porażka dziewczyna chciała seksu to ma - jej sprawa, konsekwencje tego są też jej sprawą, a odpowiadając na pytanie - to dobrze wychowany facet powinien to zrobić pierwszy

Gość bgbgtbgtnb
dobrze wychowany facet mógł chcieć tylko seksu i może mieć ją w doopie :D wiadomo że nie każdy umawia się na randki w poszukiwaniu żony :D

Gość gość
zony nie, ale moze dziewczyny chociaz?;)

Gość bgbgtbgtnb
z choinki się urwałaś czy jak? wiadomo, że wielu zależy tylko na darmowym seksie :D 🖐️

Gość gość
szmata. nic wiecej, nie chcialbym takiej.

Gość gość
ja jestem tradycjonalistka, facet pierwszy ma i tyle

Gość gość
no tak biedny facet trafil na zla kobiete, co mu za szybko dala, wszystko wina baby

Gość gość
Facet powinien pierwszy zadzwonić. Myślę, że jeżeli byłoby to dla niego coś istotnego to zaraz następnego dnia by napisał... Jak będzie chciał sie spotkać na seks to pewnie zadzwoni :| odpuść sobie go tym momencie ...frajer ;)

Gość gość
* tz. nie pisał a dzwonił. a jakby miał grosz kultury osobistej to chociaż by ci pisemnie podziękował za miły wieczór czy cokolwiek :P

Gość trochę mnie zadziwiasz
Idziesz z facetem do łóżka, odsłaniasz się przed nim całkowicie, a zadajesz tak dziecinne pytanie???

Gość gość
Ale dzieciarnia tu siedzi:D Nie widzę kompletnie nic złego w tym, że aktorka poszła do łóżka na 3 randce, według mnie to najzupełniej NORMALNE. Dorośli ludzie nie czekają do ślubu i nie obnoszą się z cnotą jak z jakimś skarbem, który trzeba uchować, to nie średniowiecze. A co do pytania, to myślę, że dobrze byłoby, gdyby to on pierwszy się odezwał;)

Gość gość
Autorka* a nie aktorka miało być:P;)

Gość trochę mnie zadziwiasz
Ty mi średniowieczem nie wyjeżdżaj tutaj, bo trochę to żałosne jak panna majtki ściąga dla gościa, z którym spędziła 12 godzin w życiu, bez żadnych zahamowań, a włosy rwie, bo nie wie- czy się odezwać pierwsza, czy czekać aż on to zrobi.

Gość gość
będzie ciekawie jak okażę sie ,zę przygodny seks skończył ie nie tylko brakiem telefonu ale innymi niespodizankami . ciekawa jestem czy ty dziewczyno wiesz choć jak on sie nazywał , żeby go namierzyć jakby co ?

Gość gość
Ja się chciałam odnieść do typa, który nie dość, że nie pisze na temat to jeszcze w dodatku obraża! Gościu powinien się leczyć na głowę, tę na górze, bo ta na dole z pewnością do niczego się nie nadaje! Nie ma pojęcia co to jest prawdziwe pozadanie I seks. Dla niego seks to spuszczanie się do wora? Słuchaj palancie złożymy się z laskami i zafundujemy ci plastikowy dmuchany "wór", bo na nic innego nie zasługujesz cwelu!!!

Gość gość
No chyba ona powinna zapytac: jaka byla?

Gość gość
jesteś typem kobiety która nadaje się na seks ale nie do związku pewnie facet zadzwoni jak mu się zachce tyle