Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto powinien odezwać się pierwszy po pierwszym seksie?

Polecane posty

Gość gość

I po jakim czasie?

Gość gość
Sumienie

Gość gość
Ile jesteście parą?

Gość gość
to była trzecia randka, spędziliśmy razem jakieś 20 godzin łącznie

Gość gość
Jak jesteście parą to nie ma różnicy kto się odezwie, no wiadomo. Ale jak nie jesteście parą i to była przygoda to nie wiem.

Gość gość
Bardzo dobrze się rozumieliśmy, dużo rozmawialiśmy, pierwsza randka miała być szybką kawką a wyszło 6 godzin... Drugi raz spotkaliśmy się na lunch i też wysz,lo ponad 6 godzin... Ostatnia randka była włąsnie "zwieńczona" seksem, bylo naprawdę super, później długo eżeliśmy, rozmawialiśmy, śmialiśmy się... Nie wiem czy mam do niego napisać sms czy zadzwonić?

Gość gość
Myślę, że powinnaś się odezwać.

Gość gość
po prostu jesteś kur wą. koleś z tego skorzystał, spuścił się w tobie kur wo, dostał co chciał. więc po co ma się teraz do ciebie kur wicho odzywać?

Gość gość
Kurcze... nie chcę się narzucać... A facet jest naprawdę fajny. Ale jeśli on uważa inaczej o mnie to też wolałabym wiedzieć... Nic na to nie wskazywało żeby miał się nie odzywać...

Gość ddffdfgggffg
darmowa prostytutka i tyle w temacie. tak poniż się odezwij się do niego worze na spermę. może znowu się spotkacie żeby gościu mogł w tobie opróżnić swoje wory 🖐️ jesteś dnem, jesteś takim zerem, skąd takie zera się biorą, takie szmaty, takie worki na spermę :O

Gość gość
Ooo, zazdrość widzę, zazdrość

Gość facet się nie wysilij...
zaliczył cie po 6+6=12 godzinach hahahaha co za dziwa

Gość gość
No raczej on :)

Gość gość
a czego mamy ci zazdroscic worze na sperme? tego że jesteś upośledzona psychicznie i puszczasz sie niemal na 1 randce? :D zbadaj sie na syfa szmato :classic_cool:

Gość gość
Szmatą to jesteś ty

Gość vfgvgfvbgftbgtyb
pewnie chciał tylko z******ć i ma cię w d***e hahahaha :D

Gość gość
To kiedy i z kim śpi to jej sprawa...

Gość gość
Nie chcę żeby ktoś mnie oceniał tylko doradził. To nie Wasza sprawa czy idę z kimś do łózka po 1 godzinie czy po 200 godzinach. To zupełnie nie o to chodzi.

Gość a myślałam że o parę chodzi
Nikt nic nie powinien, po tak krótkim czasie nie jesteś żadną bliską osobą dla niego i facet może mieć cię po prostu w d***e i nie będzie chciał się z tobą więcej spotkać, a ty powinnaś to uszanować.

Gość gość
mysle, ze facet jeżeli to było w nocy to nastepnego dnia do wieczora powinien zadzwonic lub napisac , jezeli dla niego to było cos wiecej niz tylko seks

Gość hyyjnyjyj6yj
zawsze mnie śmieszą takie idiotki w stylu autorki, które po seksie po jednym czy tam po kilku spotkaniach liczą już na niewiadomo co :D a facet mógł chcieć jedynie z******ć 🖐️

Gość gość
Jak to czytam, to aż nie mogę uwierzyć, ile jadu ludzie w sobie mają. Jak możecie szkalowac dziewczynę za to, że uprawiała seks? W głowie się nie mieści.

Gość gość
przeciez oni nienawidza kobiet:)

Gość ten co wie....
Ja ostatnio jedną taką jak ty zaliczyłem :D i już się do niej nie odezwałem więcej mimo że męczyła mnie smsami i telefonami, ale ja zawsze mówię, że nie szukam byle gówna tylko porządnej kobiety, a takie jak ty, to takie wory na spermę i nie myslę wogole żeby z takim zerem jak ty cos budowac, kobito nie bądź smieszna, jestes zwyklą ścierą do dymania :D musialem zmienic numer bo ta dziwka mnie 2 tygodnie męćzyla, chyba z 200 smsow, juz chcialem zglosic STALKING ale odpuscilem sobie.

Gość gość
hmm a czemu puszczalsy mezczyzni mysla ze zasluguja na porzadne dziewczyny????:o

Gość gość
a czemu uwazasz sie za lepszego od tej laski? tak samo sie pusciles jak i ona:o i jeszcze sie porzadnej zachciewa dobre pewnie zeby ją zdradzac z tymi co nimi tak gardzisz haha

Gość gość
ten co wie traktujesz kobiety jak dziwki a ublizasz kolezance.. tez jestes nie warty. a tten kolega co sie do ciebie nie odezwal tez jest nie warty jakby mu zalezalo to odrazuby napisal

ten co wie skoro ona to taka k...wa to nie rozumiem jak mozesz sie z kims takim zadawac?proponuje zmiane orientacji.....no jakze tak porzadny i szanujacy sie czlowiek,jakim Ty niewatpiliwie jestes mogl sie tak zeszmacic i zadac z k...wa??

Gość gość
mnie sie wydaje, ze pierwszy facet, jesli tego nie zrobi, tzn ze liczyl tylko na szybko numerek, albo nawet jesli nie liczyl, a tak wyszlo to jest mala szansa ze pozniej z ta dziewczyna bedzie chcial miec kontak inny niz na seks:o