Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikolajka_25

CO o tym myślicie

Polecane posty

Gość Mikolajka_25

moja sąsiadka jest alkoholiczką, pije odkad ją znam, a znam od urodzenia mieszka piętro wyżej. pół roku temu ona zaczęła się leczyć na nogi i wątrobę i stanęła na komisji o orzeczeniu o niepełnosprawności!!! dostała druga grupę i dostaje zasiłek pielęgnacyjny ! jestem wściekła kiedy widzę ile takich pijaków staje na komisję. ja stawałam dwa razy bo od urodzenia leczę się na tarczyce i inne dolegliwości i prawa do zasiłku nie dostałam a tylko trzecia grupę lekką! co o tym sądzicie że ona całe życie piła i pije do dziś z tego co widzę.

Gość gość
bo tak jest, ze pijaki, bezdomni, ćpuny, więźniowie itp mają w tym kraju lepiej od pracujących, i bezrobotnych. sama zobacz: bezdomny jak wyląduje w szpitalu to ma darmową opieke lekarska, tak samo kryminalista, za nic placic nie musi, a jakby taki co nie ma pracy, wywalili go z urzedu pracy, mial wypadek, to by za wszystko musial placic.

Gość gość
takie dziwne prawo. Alkocholizm to choroba.powikłania z tym związane również. Ja też mam takich sąsiadów. Jeszcze bezczelnie mają pretensję że opieka im tylko tonę węgla dała. A mnie jak pracuję to kto da?

Gość Mikolajka_25
no :/ szkoda gadać :/