Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co osiagneliscie w swoim wieku............

Polecane posty

Gość gość

Co macie teraz? Ile macie lat?

Gość gość
osiągnieć 0 a lat mam tyle ile na stodole łat

Gość gość
To podobnie jak ja :P

Gość gość
no i git

Gość gość
zero milosci. nie umiem sie zakoachac. nie jestem kochana. odurzam sie psychotropami, zeby jakis zniesc kojeljny dzien nie mam pracy mam patologiczna rodzine, ani nawet kasy by sie wybic z tej dziury. jednym slowem nieudacznik z kompleksami, 20 lat.

Gość milk@
mam 35 w tym roku, mam własna kawalerkę, teraz po slubie dom, mam rodzinę, pracę i wielkiego doła, że mogłoby być lepiej. W pracy sie nie realizuję tylko wypełniam durne obowiązki szefa i to mnie wku...rza.... ale mam własny kąt i fajna rodzinkę i to już coś

Gość gość
A ja tez chcialabym z wynajmowanej kawalerki miec swoj dom nawet na kredyt, poki co mam fajna pracy, w branzy o ktorej zawsze marzylam, troche tam odlozonej kasy no i to wszystko, 30lat

Gość chyba kupie se perukee
fura+ mieszkanie+ super prosperujaca firma+ marzenia na przyszłość:) 32

Gość milk@
zastanawiam się gdzie jest pełnia szczęścia??? ktoś odpowie?? dla jednego szczescie to własny kat, dla innego praca itp. Ja nie moge sie odnależć nie wiem dlaczego tak sie dzieje niby mam wszystko (no mam nieciekawą pracę:( ) ale wciąż poszukuję SIEBIE i wciąż nie mogę się odnaleźć:((

Gość gość
Milk@ bo zawsze nam czegos brakuje w zyciu, moze powinnas zrobic cos dla siebie,miec jakies fajne pasje ...

Gość halopatty
mam kochajacego meza, synka, kocham ich nad zycie,maciezynstwo za to zabralo mi czas na zdobywanie wyksztalcenia. wiecej do szczescia mi nie trzeba

Gość milk@
zrobic cos dla siebie hmmm. Wiesz co w sumie nie mam barier robie cos dla siebie małe przyjemnosci (w tym jestem egoistką - wstyd sie przyznac, ale to prawda...) tylko problem w tym, ze ja bardzo chcę zmienic pracę ale!! na jaką nie wiem tak naprawdę w czym jestem dobra i co chiałabym robic, a wiem ze praca mnie dołuje i to 99% moich wewn. problemów! Bo się nie realizuję i nie spełniam. Co z tego, że cos osiągnęłam, jak nadal mi czegoś brakuje.... Tylko czego?? :)