Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak sie dzieje na n-k ??

Polecane posty

Gość gość

Cy wy tez tak macie? Jeszcze jakis czas na n-k byla moda na sluby i tak kazdy wrzucal swoje fotki slubne, a teraz jest moda na rodzenie dzieci i kazdy na nk jest zasypywany fotkami obaskow! doslownie wszedzie, czy ludzie sie zmowili? ze ida wg tego schematu czy co? Dodam ze to sa znajomi moi z lat szkolnych iu wszystkich widze to samo, nikt juz nie zostal wolny doslownie, nawet ta przyslowiowa Edzia najbrzydsza z lawki ma kogos wyszla za maz, mowie tu o 30 latkach

Gość gość
nie mam tego gówna i mi nie brakuje i nie mam takich problemów :classic_cool:

Gość mariolkaaafgfgfg
zawsze ktos zostanie wolny, ja mam prawie 30 i jestem wolna, brzydsze ode mnie juz dawno wyszly za mąż... nie mam konta na nk :O

Gość gość
Mariolka to moze u mnie tylko taka fama na posiadanie rodziny moze co miasto to innaczej, ale ciesze sie ze gdzies tam jest jednak innaczej bo juz sie martwilam

Gość gość
pewnie ze tak mam, ale to kwestia wieku w jakim jesteś. Ci, co sie pobrali, teraz mają dzieci. Jakbyś była w wieku gimnazjalnym, to miałabyś inne zdjęcia ;-) Ja z nk juz dawno nie korzystam, bo nic się tam już nie dzieje. raz na ruski rok ktoś coś wrzuci. Ludzie są zaślepieni miłością do dzieci, każda matka myśli ze jej dziecko jest najpiękniejsze i że jest sie czym chwalić. A nie jest.

Gość gość
a ciebie autorko nikt nie chce posuwac i nikt sie z toba zenic nie chce to nadajesz jak kwoka na targu. portale spolczenosciowe maja to do siebie ze ludzie wrzucaja fotki. RÓŻNE. a jak ci sie nie podoba to usun konto, po klopocie.