Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytajcie opis pewnej dziewczyny z Sympatii !! masakra

Polecane posty

Gość gość

Pragne związać się z męskim i uroczym facetem do 50lat. jestem taka samotna, potrzebuje drugiej osoby, któa mnie pocieszy i pokocha zarazem. Jestem dziewczyna niegrzesząca urodą ani budową ciała, jestem szczupła, niska ale za to mam skłonnosci do flirtu z mężczyznami, zwlaszcza tu na czacie. Podobają mi sie mężczyźni co dbają bardziej o mase ciała niz o wyglad. Czyli: mają grube ramiona, no brzuszek niekoniecznie, są wysocy, mają duże barki, twarde nadgarstki, gruby głos, oraz potrafią zadowolić. nie tylko w łozku. Podziwiam facetow którzy twardo stąpają po ścieżkach finansowych. Są dobrze ustatkowani, mają samochody, lubią podrózowac-zwłaszcza ja kocham podróze! Chciałabym zeby mój przyszły partner spełniał chociaz jedno z moich wymagan. Podobno kobieta szuka bogatego mezczyzny? hymmm chetnie skorzystam z takich pragnien. Tez wolalabym zeby moj faacet mial fajną chate, samochod, dobrą prace, oraz zeby byl zadbany. wiem ze milosc to nie tylko uroda, oraz budowa ciała czy tez pieniadze. liczy sie tez charakter. no ale malo kto ma charakter prawdziwego mezczyznyy.xdd

Gość gość
ona ma 23 lata

Gość Inkusia©
ojej to ona chyba szuka faceta z pełnym portfelem . chociaż..dobrze że pisze o tym żeby facet wiedział na czym stoi kiedy będzie chciał ją poznać. innymi słowY: pan z pustym portfelem niech się nie zbliża....

Gość gość
z twarzy fajna, sympatyczna , z oczu wygladala na inteligentą....ale jak to przeczytalem to nie wierzylem wlasnym oczom :D

gosc, a co ci opis przeszkadza :D wyrwij udawaj bogatego, puknij ;) co ci zalezy :D

Gość gość
SUMIENIE MI NIE POZWALA :D

Gość żadne pole bitwy
cos dla ble ble i offermy

Gość Ona gość
Fajny z Ciebie facet, niech żałuje ta dziewczyna....! Niech znajdzie bogatego z twardym nadgarstkiem co jej przywali porządnie aż zmądrzeje.