Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawioooonannaa

czy związek z samotnym tata ma sens???? czy wypali?

Polecane posty

Gość zaciekawioooonannaa

poznałam na portalu internetowym samotnego tate, który ma 31lat, wychowuje synka 6letniego sam, jest po rozwodzie, dziecko przyznali jemu bo jego była zona piła, (alkoholiczka), ona ma ograniczone prawa do dziecka tzn raz na dwa tygodnie widzenie soboty 5h z czego nie zawsze korzysta, jednak denerwuje mnie i zastanawia mnie to po co ona wydzwania skoro dziecka nie widuje... często jak siedze u niego w domu to dzwoni wlasnie ona , on odbiera mowi jej by nie dzwonila, później inna sytuacja: był dzień matki , ten facet dzwonil przy mnie do niej by pokazac mi ze ona ma gdzies swoje dziecko, powiedział do niej"" Krzysiu ma dla ciebie laurke' a ona powiedziała aaaa to fajnie kiedyś odbiore! później mi powiedział ze nie lubi tych widzen z dzieckiem bo to wygląda tak ze ona 1h siedzi z dzieckiem a 4 h z nim!!!!!!!!!!!!! później mi powiedział ze jak się z nia rozstal 2 lata temu to przez pewien czas ona przychodzila do niego na sam sex za 20zł na piwo czy wodke jej dawal i miał sex!!!!!!!!! BOJE SIE GLOWNIE ZE ONA SIE BEDZIE MIESZKALA , WCINAŁA W NASZ ZWIAZEK... ZE BEDZIE ZLA ZE JA NP. Z NIM BYM ZAMIESZKALA... DODAM ZE ONA MA NOWEGO PARTNERA Z KTOERYM MIESZKA ALE MIMO TO NIE WIEM O CO W TYM WSZYSTKIM CHODZI.... tak poza tym facet idealny tzn pasuje mi wszystko z jego charakteru chce się ze mna spotykać, pisze dzwoni, zaprasza do siebie, zaprasza do knajpek, ma auto, ma własne mieszkanie duże, ja tez jestem samotna mama, boje się glownie tego ze np. po sexie za nawet pare miesięcy on powie mi ze jednak nie jest gotowy na normalny związek staly lecz tylko mu sexu trzeba, boje się ze on mnie oszuka ze ja sobie narobię nadzieje ze będę z nim na stale ze może za jakiś czas się wprowadze do niego z moja corka, ze stworzymy rodzine normalna rodzine, a on się mna zabawi i rzuci boje się. jak sprawdzić go? może jakies pytania wprost mu zadac>???jakie?

Gość zaciekawioooonannaa
wczoraj jak pojazywal mi zdjęcia jakies z wakacji i roznych imprez to miedzy tymi normalnymi zdjęciami były zdjęcia jego bylej zony i zdjęcia z ich slubu, powinien wg mnie te fotki usunąć prawda? ale jak mu to zasugerować??!

Gość gość
później mi powiedział ze jak się z nia rozstal 2 lata temu to przez pewien czas ona przychodzila do niego na sam sex za 20zł na piwo czy wodke jej dawal i miał sex!!!!!!!!! Nie byłam bym z takim facetem zwykły dziwkarz ,ale nie czytałam wszystkiego co napisałaś ,to mi wpadło w oko i wiem że dziada takiego bym nie chciała.

Gość gość
ale dla sexu zapomniał, że nie jest dobrą żoną i matką. Dobre.

to raczej dobrze że nie usunął zdjęć skoro się z nim wiążesz to powinnas wiedzieć że ma jakąś przeszłość zaznaczam PRZESZŁOŚC było minęło ale kiedys było ok to nie trzeba wyrzucać z pamięci i życia fajnych chwil to by właśnie o nim źle świadczyło poza tym nie przekonasz się dopóki nie zaryzykujesz nikt ci nie da dobrej rady na to jesli kochasz i czujesz się kochana to chyba to jest najważniesze no i weź pod uwagę czy będziesz umiała pokochać jego dziecko