Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czakalaka8867

Szczupłe czy przy kości?

Polecane posty

Gość czakalaka8867

Pytanie skierowane zarówno do facetów jak i do kobiet. Wolicie szczupłe babki czy bardziej przy kości? Takie jak np. Kim Kardashian, w ciąży dużo przytyła ale jest bardzo ładną i zadbaną kobietą z twarzy.

Raczej szczupłe. Lubię figure typowej modelki, tyle, że wolę ciut niższe od typowych modelek. Natomiast jeśli podoba mi się czyjś styl - a to dla mnie ma 1 znaczenie, to jak jest przy kości, też mi się spodoba. Tylko błagam... jako przykład Kim? Ona akurat mi się nie podoba. Wolę blade, gotki / metal :)

Kardashian to pewnie dawno zapomniała, że ma kości..tyle jej przy nich jest.

Gość gość
szczuple oczywiscie. nawet wieszak lepszy niz gruba kobitka, bo wieszak zawsze moze przytyc co nieco a gruba juz nie schudnie, nie wierze w takie bajki, a jak schudnie (CUDEM) to jej zostanie wiszaca skora na brzuchu

Gość brzózzzka
ja lubie figury typu kaczuszki

Gość czakalaka8867
Ale mi nie chodzi o grubaski tylko dziewczyny którę nie mają płaskiego brzucha ale przy tym bardzo kobiece kształty właśnie takie jak ma Kim. Kiedyś chciałam mieć chude nogi i brzuch ale teraz taka sylwetka mi się nie podoba. Moim zdaniem nawet ubrania lepiej leżą na takiej figurze.. gość 666 też podobają mi się gotki, nawet te chude ;p

Gość czakalaka8867
Wiem, że jest gruba, ale mi chodzi bardziej o to że w sumie nie musiała by być idealnie szczupła żeby być ładną

Gość gość
ja zawsze wolałem dziewczyny przy kości. moi kumple również. ale ja nie jestem żadnym autorytetem, skoro siedzę na damskim forum i udzielam się w głupkowatych tematach!

ale to już nie było innych przykładów (christina hendricks chociażby), tylko ten kurd*pel z wielkim tyłkiem i twarzą sparaliżowaną botoxem? :P

Gość czakalaka8867
No w sumie to racja, ale Kim jeszcze nie wygląda tak źle z tymi operacjami. A o Christinie Hendricks zapomniałam chociaż ona zdecydowanie lepiej wygląda :)

Gość gość
SZCZUPLE , NIE MYLIC Z WYCHUDZONYMI!!!!!

Gość chyba kupie se perukee
chuderlaki do gazuuuuuuuuuu:classic_cool:

Gość czakalaka8867
Szczupłe, które mają płaski, wysportowany brzuch też mi sie nie podobają, no chyba że mają większą pupę i uda albo biust.

moj facet uwielbia mnie, a ja jestem wlasnie kobieta przy kosci, mam na czym siedziec i czym oddychac; zreszta nigdy nie spotkalam sie z facetem ktory wolalaby bardzo szczuple dziewczyny, zawsze jestem bardzo komplementowana w meskim gronie ze wzgledu na swoja figure, faceci poprostu lubia kobiee ksztalty, a wieszaki zostawmy projektantom mody

niby szczupłe, ale z dużymi oczami (że niebieskie nie muszę dodawać?) :D

Gość gość
szczupłe

Gość Laura2132
ja jestem szczuplutka (ale mam kobieca sylwetke tzn wciecie w talii 60 , biodra 91) i to w sobie lubie faceci mi nie mówią ,że jestem za chuda tylko czasem kobiety ;) no i powodzenie mam spore wiec to chyba nie jest jednak tak ,że ,, facet na kosci nie poleci" A modelki nadal są szczupłe i aktorki sławne ten trend jakoś nie mija mimo tego ,że niketorzy probowali promować kobiety w pelniejszych kształtach

Tylko, że większość facetów nie lubi modelek z wybiegów (jak już to te od bielizny bo mają ludzkie kształty). Aktorki za to występują we wszystkich rozmiarach - dla każdego coś miłego :P

Gość Na nas w Polsce nadal modne
jest chude /szczupłe . na ,, zachodzie" już jest troche inaczej , czesciej sie pokazuje kobiety puszyste ,a u nas by je wyśmiano ,że są grube

Gość prawictwo pospolite123
JA wole szczupłe kobiety , ale nie tak wychudzone jak modelki

Gość Laura2132
na mnie jakoś faceci lecą choć pewnie nie jedna kobieta przy kosci by powiedziała ,że facet nie poleci ,,na kości"...poza tym nie chodzi tu tylko o modelki ,ale o pewien kanon urody , najpiekniejsze gwiazdy są szczupłe np Magan Fox , Marta Żmuda -Trzebiatowska...Kanon urody nadal jest taki ,że piekna jest szczupła sylwetka i nie zapowiada sie żeby to sie miało zmienic i dobrze bo szczupłe równa sie zdrowe :)

Gość Laura2132
nikt nie mówi o wychudzeniu poza tym ,ale szczuplej sylwetce Poza tym grubsze kobiety są strasznie zawistne przeważnie , pamietam jak kiedys wychodzilam z koleżankami na impreze do klubu i była taka jedna ,, przy kosci" co mi docinała przed wyjsciem jaka to ja chuda , a na imprezie do niej nikt nie podchodzil ,a ja tanczyłam co chwila z kimś innym wtedy jak tanczylam z jedym to sie doniej usmiechnełam ,a ona tylko sie popatrzyła takim wrednym wzrokiem heheh dobrze jej tak było :)

Gość prawictwo pospolite123
Renata dancewicz też daje rade http://studio.wp.pl/i,RenataDancewicz-DiabelskaEdukacja,mid,766132,wideo.html?ticaid=110ace&_ticrsn=3

Gość ahahhahahaha
.grubaski pocieszajcie sie dalej:D

Laura - kanonów urody jest kilka, a szczerze mówiąc ludzie wybierają to co im się podoba, a co nie musi być w kanonie. Na mnie też 'lecą" - zagadują, zapraszają, proszą o numer...i na moją koleżankę która jest drobna i wygląda jak krasnoludek, i na inną która jest przy kości i mogłaby cyckiem zabić jak się za szybko odwróci. Na każdy typ sylwetki i urody znajdzie się amator, więc to, że na Ciebie lecą nie znaczy, że nie ma takich co wolą większe kobiety.

Gość gość
Jak była brzydka i gruba to całkiem możliwe, że miała w sobie dużo zawiści. Ale ludzie są naprawdę różni i to nie do końca zależy od ich wyglądu. Pewnie przy swojej tuszy miała też potrójny podbródek i niezaciekawą twarz bo niektórzy żeby być ładnymi muszą być szczupli.