Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAAnia1212

Facet z którym przespałam się po imprezie... co myślicie?:)

Polecane posty

Gość gość
czego mamy niby zazdrościć? mnie puszczalskie laski nie interesują szukam porządnej wartościowej kobiety.

Gość gość
Trudno powiedzieć, żeby dziewczyna, która raz przespała się z jakimś facetem, była puszczalska ;) Znam wiele takich przypadków, że dziewczyna, po zakończeniu długiego związku, raz, jeden jedyny, "poszła na żywioł" i był z tego związek. Nikt nie uważa jej za puszczalską. Nie ma takiej opinii w środowisku, w końcu raz jej się zdarzyło. Facet też oczywiście też jej nie gani, bo musiałby być hipokrytą.

Gość gość
Mądre słowa :)

Gość gość
taaa chcieliby porzadna, a po roku im sie znudzi i poleca do rozwiazlej

Gość gość
ale jesteście durni :P autokro napisz po spotkaniu jak było...

Gość gość
Chłop zaintersowany....

Gość gość
jak tam autorko???

Dopiero wróciłam.... :D Byliśmy na pizzy, potem poszliśmy nad rzekę na ławkę, rozmowa, rozmowa, rozmowa... potem w kryzysie o 4 rano do mcdonalds zjeść :D Wyglądał cudnie marynarka, koszuka... Hmmmm;) Na do widzenia.... buziak w policzek :D ale trzymał mnie za rękę w trakcie.... :) śpię! Powiedziałam mu, że zaskoczyło mnie że chce się ze mną spotykać na nic nie liczyłam a on do mnie.... "ja liczyłem:)"...

Gość gość
super...:)

Gość gość
dobranoc ;)

Gość gość
dziwne.... ppowinien być sex układ a nie jakieś randki,... dziwne

ania - moim zdaniem koles sie Toba zainteresowal, moze go zauroczylas nawet? no i teraz jest takie zawieszenie - ale wyglada na to, ze on przejmuje inicjatywe ;-) moja najlpesza przyjaciolka przeszla to smao co ty - po 3 latach skonczylo sie to sluebem, nie mowie ze tak bedzie w twoim przypadku - mowie jedynie ze jak ludzie sie sobie podobaja to nie ma znaczenia czy seks jest od razu, za chwile czy jeszcze pozniej ;-)

Gość gość
autorko widzę, że nie trzeba z tobą chodzić by r****ć

a ja widze ze ludzie sie dziela na 2 grupy; na tych kt maja udane zycie seksualne i na tych kt im zazdroszcza;-)

Gość gość
A co to znaczy chodzić?:D Można z kimś być... ale chodzić?:D Chodzić do szkoły, na zakupy?:D Jak widać minie jeszcze trochę i będą "chodzić" :)

chodzic - bo tutaj "chodzi" o taka konwencje spoleczna ktora polega na tym ze facet udaje ze nie chce sie przespac z kobieta a kobieta udaje ze nie wie o jego zmiarach - ludzie boja sie swojego prawdziwego ja dlatego narzucaja sobie takie smieszne konwencyjki;-)

taki temat az mysli sie ze to prowo;) a jesli nie to winszuje autorko:)

jakby chodzilo o sam seks to na seksie by sie skonczylo a jak facet sie odzywa, chce sie spotykac, rozmawiac, spedzac z Toba czas to znaczy, ze traktuje to powazniej i nalezy skupic sie na tworzeniu z nim glebszych relacji a nie rozpamietywac ze zaczelo sie od lozka co to za roznica jesli teraz spotykacie sie jak normalna para? czasem zaczyna sie od seksu a rozwija w cos powaznego gdzie seks nie jest najwazniejszy

ja uwazam, ze to jets nawet lepsza sytuacja - bo wiesz rozniez jaki on jest w lozku i na ile Ci odpowiada;-)

nie wiem czy po 1 razie mozna stwierdzic jaki ktos jest w tych sprawach, chociaz jakies rozeznanie jednak jest:)

Gość gość
Oj można stwierdzić po jednym razie :) :) :) oj oj oj :D

Gość gość
seks, srrks i tylko ten seks...

Gość JKB
Czytam te wypowiedzi i dla mnie to jest lanie wody ... Nikt nie jest w stanie ci powiedzieć o co w tym chodzi i czy coś z tego będzie. Każdy przypadek jest indywidualny można tylko przypuszczać, analizować itd ale to idź do wróżki ona na pewno ci powie za 200 zł ....dziewczyno jesteś wolna, bez zobowiązań, jak masz ochotę to zobacz co z tego wyniknie. Seks na pierwszej randce ... Co w tym takiego strasznego??? Ja na pierwszej randce ze swoją żona przerabilem kilkanaście stron kamasutry i jesteśmy razem już 13 lat .... Jak jest chemia, dobrze wam ze sobą to chcesz wiecej ???? Ńie wiem czemu kobiety maja taka skłonność ze muszą o chłopa pytać sie psiapsiulek a one podejmują decyzje. Masz głowę na karku więc jej użyj . Ty jesteś Panią sytuacji , tu i teraz Ty radzisz... powtarzam masz ochotę to spróbuj , nie to daj sobie spokój i przestań roztrzasac to na forum.

Gość gość
typowa glupia szlaufa z ciebie

Gość JKB
Tamari twierdzisz ze mu żalezy i ze chce tworzyć poważniejszy związek ??? A jesteś wróżka i dasz wiarę w to co mówisz ??? A ilu jest facetów którzy spotykają sie z kobieta, dbają o nią, wspólne wyjazdy , itd. A jutro pa bo mi sie znudzilas ??? Skąd wiesz ze to ńie koleś który chce zobaczyć czy zdobędzie nowy okaz do kolekcji ??? Jakby to było wszystko także proste to ńie byłoby rozwodów, zdrad, itp. I najlepsze jest to ze każdy na forum jest psychologiem, terapeuta rodzinnym, seksuologiem,itd. Najwyższego kalibru. Bozia głowę dała to trzeba nią ruszyć i samemu ocenić czy wchodzę w to czy nie.