Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamadamekrólik

na majówkę pojechałam na obwód kaliningradzki, milość i teraz sie ucze ruskiego!

Polecane posty

Gość lamadamekrólik

zakochałam sie w rosjaninie, moja historia: Jechałam sama autem, wszedzie lasy, stawy itp. I nagle widze jakąs mgłe... mysle wysiade zrobie super fote iiii tam wyskakuje z tych mokradeł jakiś typ! 180 cm, klata jak marzenie, twarz jak pomieszanie wilkołaka z wampirem, jasna, blada skóra, brązowe głębokie oczy, ciemne włosy, lekki rumieniec na policzkach, on w samych szortach wyszedl zj jakiegos namiotu i mowi do mnie w niezrozumiałym języku.. Powiem tak, nie jestem jakas puszczalska ale jak go ujrzałam, to aż mi się wilgotno zrobiło. Myślałam,że on może chce jeść albo pieniedzy,otworzylam torebkę, taką małą co mam zawsze przy sobie, a on pokazal mi ze nie chce pieniedzy, poszedl szybko do namiotu i poczestowal mnie piwem, powiedzialam ze prowadze, tzn pokazalam na auto, a on machnal na to reka, wskazzal na namiot (zebym spala z nim) rozpalil ognisko

Gość lamadamekrólik
on wyjal z namiotu wodke, nie wiedzialam jak pic bez popitki? dal mi jeszcze piwo...popijałam wódkę piwem. Strasznie sie upiłam, zdjelam bluze, wtedy on wskazal na jezioro, poszlismy tam plywac! strasznie sie balam, mimo pijanstwa, balam sie pijawek i raków na szczęście nic mnie nie pogryzło plywalam w samych majtkach, on zupelnie nago

Gość gość
up

Gość Niestety ale spierdoliłeś
tę historyjkę jednym szczególikiem... u ruskich wódkę się zakąsza a nie popija jak u nas :classic_cool:

Gość bernank
weź przestań ! jaki Rosjanin, pokaż chociaż jednego Rosjanina, który po pierwszej wypitej szklance wódki zakansza lub zakąsza ?

Gość Dek@­
super