Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki klimat najbardziej wam odpowiada?

Polecane posty

Gość gość

Jaka fauna i flora, w ktorym miejscu na ziemi czulibyscie sie najlepiej?

Gość sia - titanium
południowa kanada, wierzę że kiedyś uda mi się tam pojechać chociaż na chwilę :)

Gość lola canda
mi tylko paly jak w grecji i hiszpanii zadna uk canda norwegia, jak kocham cieplo i upal tylko wtedu czuje ze yje, chce mi sie wszystkiego , zimno rozpiedla mnie i siedze w domu pod k kocem

Gość gość
Tez uwielbiam upaly, nawet 37 stopni mi nie przeszkadza, wszedzie wokol morza srodziemnego

Gość 6565465465465
chce ci sie wszytskiego? watpie. w takich upalach to chce ci sie ale opalac na plazy i plywac w basenie czy tam morzu. jakbys miala isc do pracy spocona to bys inaczej spiewala.

Gość gość
TYLKO I WYŁĄCZNIE POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! z braku laku może być i Izrael ale lepsza jest POLSKA!!!

Gość gość
Buhahha ze niby w Grecji czy Hiszpani sa upały? Ty chyba upalow na oczy nie widziala...

Gość lola canda
mieszklam tam 4 lata i od kwietnia do pazdziernka jest bardzo goraco do 40c wiec to nie upaly?

Gość gość
Gdzie? W Hiszpanii? Czy grecji? W obu tych krajach NIE MA 40 stopni rowno od kwietnia do pazdziernika. Skoncz fantazjowac

Gość gość
mnie sie marzy Australia albo Nowa Zelandia, żeby było ciepło goraco, a zarazem ludność BIAŁA :) piękna biała ludność, nie jakaś ciapateria ;) gorzej z fauną bo tam dużo robaków i te robaki dość duże :O :(

Gość gość
Chcesz rozkazywac australii i nowej zelandi kogo maja wpuszczac do siebie? To chyba jednak dobrze ze siedzisz w pl 🖐️

Gość gość
gdzie rozkazuje? haha dziewczynko, jak lubisz ciapate pały to jedz sobie do holandii czy francji tam już jest drugi islamabad :O , w australii na szczescie ludzie nie są takimi prostakami i nie zachwycają sie wszystkim co "ezgotyczne,obce, łał i fajne" , podobnie jak Rosja, ale tam zimno

Gość gość
Widac jaki zascianek co to palcem po mapie jedynie byl. Jak juz pojedziesz do Australii a nie tylko pofantazjujesz to zobaczysz ze w Austarlii jest jedna wielka mieszanka kulturowa.chociaz z twoim podejsciem radze ci zostac w twoim Pcim Dolnym. Mozesz sie zszokowac innymi kolorami skory mala rasistko 🖐️

Gość gość
temat jest o klimacie a nie o tym kto chce gdzie pojechac

w grecji od kwietnia jest cieplo ok 30c srodek lata ok 40c pazdziernik ok 30 upal , pieklo , mpiwie ja zona greka:)co spedzila kila lat:)na helladzie

Gość gość
Omorfi Ja mieszkam w Indiach. Te twoje 30 stopni to tutaj jest w zimie u nas... :D Teraz juz jest rano i jiz jesr ponad 35. Po południu przekroczy ponad 45 stopni. Wilgotnosc powietrza przy tym to 80 %. Poludniowe Indie. Przyjedz tutaj to ci sie odechce upalow raz na zawsze. Twoj klimat to lajcik 🖐️

Gość xxxyzxxx
klubowy?