Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
enzo86

Pomoc ze zwiazkiem

Polecane posty

Witam! Jestem mezczyzna mieszkam w kraju uni, niestety mam ten problem ze nie znalazlem jeszcze drugiej polowy :). Mysle ze jestem normalnym facetem mam 27 lat i bardzo zalezy mi na rodzine ( zona, dzieci). Niestety mieszkam na zad*piu, kobiety mieszkajace tutaj nie pasuja mi z zachowania i kultury osobistej itd. Nigdy nie bylem z kobieta/dziewczyna z polski dlatego tez chcialbym sprobowac szczescia tu. Jestem zalogowany na kilku portalach internetowych i nikogo normalnego jeszcze nie spotkalem. Serfowalem po internecie i znalazlem to forum gdzie czytalem wiele postow na temat roznych zwiazkow, wyglada na to ze wiekszosc normalnych kobiet jest tu a nie na portalach :) Albo przynajmniej tutaj pisza prawde czego pragna od zycia i jakiego zwiazku. Nienawidze samotnosci i bardzo chce ten stan zmienic. Wierze w milosc, szacunek i lojalny zwiazek. Chce moc zjesc objad z bliska osoba, pojsc do kina, wyjezdzac na wczasy itp. oraz dzielic sie tymi dobrymi jak i mniej przyjemnymi chwilami w zyciu!! Teraz glowne pytanie :) Czy jest jakis portal internetowy albo forum gdzie mozna poznac inne osoby posiadajace takie wymagania od zycia? Moze tutaj ktos sie znajdzie ? :D PS: Prosze osoby o niskiej kulturze i wychowaniu o nie bluzganie w postach bo te beda calkowicie ignorowane. Jezeli ktos chce spokojnie porozmawiac prosze tez o kontakt na e-mail czajos-danon@wp.pl Z gory dziekuje za pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować