Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CYTRYNA A OKRES

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Czy cytryna moze opoznic okres o kilka dnia? Zastanawia mnie to bo ostatnio jakos 4 dni przed okresem zjadłam tyle cytryny ze glowa mała :D kaca miałam a to mi pomaga i tak przez cały dzien. No i teraz okres spoznia mi sie juz 2 dni (ciąże wykluczam poniewaz pierwsze co to zrobiłam wczoraj z rana test)

Gość gość
bardzo proszę o odpowiedz:):) albo moze za duze ilosci wypitych witamin w pluszu? hmm?

Gość gość
a moze stres i alkohol ??? nie mam pojecia

Gość gość
Ja myślę, że to może być ciąża. Pewnie nie pamiętasz, ale jak szłaś po cytryny do warzywniaka to zbałamucił cię, po czym w******ł Włodek z pobliskiego kiosku Ruchu. :( Bardzo mi przykro i gratulacje, będziesz mamą! :)

Gość gość
wyruuchał miało być :)

Gość gość
co Ty bredzisz - Wladka wtedy nie bylo pod warzywnym! R****l Kryche od ogorkow - wiesz ta co na kacu wypila beczke wody z pod nich! Daj Wladkowi spokoj, bo znowu bedzie musial placic alimenty! Zjadla tyle cytryn, ze okres wywabilo! Ale dziecka z tego nie bedzie!

Gość gość
a sorki - zbyt szybko przeczytalem! Chodzilo Ci o Wlodka - no tak on mogl to zrobic! Pomylilem z Wladkiem!

Gość gość
ehh jak zwykle chore laski.. Mam faceta 3 lata wiec jak juz ciąża to z nim.. ze ktos inny jest lekkich obyczajow nie znaczy ze ja jestem. Nie rozumiem po co takie oszczerstwa..

Gość nananananananana
slyszalam ze cytryna opoznia.. ale alkohol chyba tez (w nadmiernych ilosciach) no stress

Gość gość
a jest osoba która wie cos na swoim przykłądzie?:)

Gość matka wielokrotna
Tak, cytryna i tabletki z witamina C (kwas askorbinowy) moga opóźnic okres. Krwawienie też jest mniejsze.

Gość gość
no to musze w takim razie czekac.. jaki to moze byc okres czasu? kilka dni czy nawet wiecej?