Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu przyzwoity

ile jest tu kobiet po 30stce, ile z odzysku i ile po 40stce?? łączcie się? ;)

Polecane posty

Gość gościu przyzwoity

w sumie chyba tylko nieszczęśliwe same tutaj siedzą albo uzależnione od kafe, a co z waszym życiem out of keyboard

Gość gość
w*********j durniu,nawet te stare panny i pasztety cię zlewają

Gość gościu przyzwoity
masz kompleksy?? coś cie boli? skąd ta frustracja??opowiedz może jest dla ciebie dobre rozwiązanie ;)

Gość gościu przyzwoity
jednak frustracja sięgnęła zenitu a tak miło sie zapowiadało ;)

Gość gość
A co tu robi taki palant jak ty, autorze. Nie masz gdzie kija umoczyć jak prawdziwy facet, to siedzisz na babskim forum-cioto.

Gość gościu przyzwoity
czy moczenie kija jest jedynym sensem życia? a czy moja obecność tutaj az tak cie boli? Dlaczego cie boli??

Gość gość
no hej 29 lat stara panna, nie jstem z odzysku bo nigdy nie bylam w dlugim powaznym związku, doświadczenie seks****e mam mizerne

Gość gościu przyzwoity
żałujesz ze masz mizerne? zazdrościsz tym co miały wielu facetów??

Gość gość
nie zazdroszcze, ja sie dobrze czuję będąc taka jaka jestem i czekając z tymi sprawami na wlasciwego faceta, a jak się nie doczekam no to trudno. skakanie po byle jakim kutasie mnie nie kręci ;) czego mam zazdroscic puszczalskim dziwom? że były dla kogoś worami na sperme? litosci :D

Gość gość
Nic mnie nie boli, kobiecy psychologu, no może tylko twoje głupie pytania są bolesne dla wszystkich czytających, no ale cóż stary kawalerze, to jedyne miejsce gdzie możesz wyrażać swoje opinie. Więc rób to dalej.

Gość gościu przyzwoity
no sherlockiem raczej nie zostaniesz, może na zmywaku ci lepiej pójdzie ;)jednak coś cię boli, nie obraża sie innych zupełnie bez powodu ;)

Gość gościu przyzwoity
może pozwól że inni wypowiedzą się za siebie, chyba że pretendujesz do roli płemieła ;)

Gość hihihihihih22
Daj spokój dziwolągu, wypad z damskiego forum.

Gość gościu przyzwoity
no i masz, kolejna co ma małe albo obwisłe cycki ;) spokojnie, każda potwora znajdzie swojego amatora:) będę sobie tutaj zabijał nudę i pisał co uważam, w żaden sposób nie spotkam sie z żadna z was więc w czym problem ? ;)

Gość hihihihihih22
A dlaczego mam mieć małe i obwisłe cycki? Kolejny prawiczek na forum....co podnieca się poniżając kobiety. Tylko nie wystrzel na monitor jak już dojdziesz, szkoda sprzętu.

Gość gościu przyzwoity
i jak to zwykle bywa każda próba miłego spędzenia czasu jest torpedowana przez forumowego trolla, dlatego wygląda ono jak wygląda, za to stanowi ciekawe narzędzie do wyżycia sie i bluzgania siebie nawzajem, ja jednak obstaje przy tradycyjnych metodach a to przywalenie w ryj jakiejś świni ;)

Gość hihihihihih22
Damski bokser, ot co.

Gość gościu przyzwoity
no dzika kuno miło że jesteś, na pewno i ty znajdziesz swego amatora :) hihihihihih22 dzięki ze uważasz że mam sprząta, choć nie widziałaś ale dobrze sie kojarzy ;) błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli ;) na monitor sie nie spuszczę takie rzeczy mnie nie kręcą, ale za to prowokować lubię , daje mi to pewną szerszą wizje więc i twoja frustracja jest cennym doświadczeniem ;)

Gość gościu przyzwoity
jaki zaraz damski? ja facetów okładam jak tradycyjne metody tłumaczenia durniowi zawiodą ;)