Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prześladowana w nowej pracy

kolega z pracy mnie prześladuje, co zrobić?

Polecane posty

otóż pracuję w nowym miejscu od prawie dwóch miesięcy. przez pierwszy miesiąc póki się uczyłam i nie miałam pełnej stawki (część zgarniał właśnie ten kolega) to było wszystko ok. mniej więcej od trzech tygodni wszystko zaczęło się zmieniać, kolega zupełnie zlewa moje polecenia (pracuję w serwisie i przyjmuję sprzęt do naprawy a następnie przydzielam coś serwisantom), podważa moje diagnozy przed klientami choć nie ma racji, robi ze mnie debilkę, a gdy poleciłam nasz serwis znajomemu to zbuntował wszystkich pracowników by nie naprawili tego sprzętu. reasumując wyszłam na idiotkę przed kolegą bo musiałam mu ściemnić, że jednak nie da się naprawić usterki, po czym on poszedł do innego serwisu i naprawili mu w ciągu dwóch dni. dodam,że wcale nie jestem dziewczyną która nie ma pojęcia o czym mówi, dopiero obroniłam inżyniera z elektroniki i pojęcie mam, może nie do końca potrafię obsługiwać profesjonalny sprzęt, ale nie jest to moim zadaniem w pracy jak sobie poradzić z prześladującym mnie kolegą? powinnam odejść po okresie próbnym?

Gość gość
w każdej pracy jest jakiś debil :O a pracować trzeba, nic nie poradzisz. myslisz ze druga pracę tak szybko znajdziesz? takich jak ty są setki.

ale ja już nie wytrzymuję, biorę tabletki na uspokojenie, odwdzięczam mu się tym samym mówiąc telefonicznie do klienta wobec którego ten kretyn nie dotrzymał terminu, że jest niekompetentny i