Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

CITAL , jakie objawy pomaga usunąć?

Polecane posty

Gość gość

Hej Wszystkim! Pisze z wielką nadzieją ,że podzielicie się po mojej wiadomości swoimi doświadczeniami na temat citalu i tego jakie objawy pomógł Wam zagłuszyć. Przeglądałam poprzednie forum i dużo osób pisało , że Cital brali w szczególności dlatego ,że bali się wychodzić z domu, mieli nerwice. Rozumiem co to znaczy bo pare lat temu sama miałam tak ogromne objawy somatyczne , związane z sercem ,że też bałąm sie wyjsc z domu. Ale w tym pomógł mi psycholog objawy ustąpiły do tego stopnia ,że przestałam się bać wychodzić z domu. Piszę , ponieważ wydaje mi się ,że mam depresje. Troche nie chce mi się w to wierzyć ale jak czytam jakie są objawy to dokładnie zgadzają się z moimi. Nie chce mi się wstawać z łożka , nie mam siły nawet wykonywać zwykłych czynnosci , posprzątać , czy isc do sklepu. Nie moge nic przełknąć.Nie moge podnieść sie na rozmowe o prace, nie mam sily pracowac. Sa dni ,że nie płacze, tylko wyje w głos tak boli mnie serce ze smutku i beznadzieji jaką w sobie nosze. Zerwałam kontakty towarzyskie, jestem kompletnie sama , mam tylko mamę ,która sie o mnie martwi. Gdyby nie ona to juz dawno popelnilabym samobójstwo, o ktorym namiętnie myśle od jakiegoś czasu. Wszystko zaczeło sie od tego ze poznalam faceta , dla ktorego stopniowo zaczelam odwracac sie od wlasnego zycia, przeprowadzilam sie 500km od domu , zaniedbalam znajomych , rodzine, bylam tam z nim tak nieszczesliwa , ze poszlam do psychiatry , ktora byla chyba troszke starsza niz ja , dodam ze mam 23 lata. Nie wyjasnila mi za wiele tylko przepisala mi Cital. Kazała brac mi jedną tabletke rano. Zastanawiam się czy Cital mi pomoze? I w jaki sposób on pomaga? Usunie ze mnie te złe emocje ? Bede szczesliwa, czy jak bede sie czuc? Prosze o Wasze doswiadczenia:) Pozdrawiam:) Paulina.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować