Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

papierosy w ciąży

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie czy odrzucałoo kobiety palace od papierosów w pierwszychtygodniach ciazy?

Gość gość
jestem w 4 tyg ciązy i nie mam żadnych objawów, nawet mnie nie odrzuca od palenia choć staram się póki co ograniczyc

Gość gość
zaraz Cie zjedzą najlepsze matki na tym forum

Gość gość
wstyd sie przyznac ale ja palilam cala ciaze wiadomo duzo mniej ale jednak dziecko zdrowe duze 10 pkt na start... nie palilam tylko jak karmilam czyli miesiac teraz tez pale

Gość gość
Odrzucalo.Za 2 razem od razu wiedzialam ze jestem w ciazy zanim test zrobilam bo mi papierosy przestaly samkowac. PO porodzie jeszcze przez caly okres karmienia piersia odrzucalo

Gość zpytaj prosze:
nie najlepsze...po prostu matki. Te co pala na miano matki NIE ZASLUGUJA!!!!!!!!

Gość gość
A co w tym zlego? Kazdy z nas wzął by twarz swojego skarba w dlonie i dmuchalmu dymem papierosowym w twarz kilka razy dziennie. Jak kto wol8cmoze lac dziecku tez wodke do gardla. Przeciez tez od razu nie zwszk9dzi. Wiec pic w ciazy tez mozesz. Jedyne czego nie mozesz to oceniac innych matek tych z reportazy tv tych ktore zaniedbuja. Tych ktore bija. Przeciez to nawet nie wyrzadza trwalej krzywdy dzieciakowi wiec mniejsza szkoda niz fajkibw ciazy. Bo to od razu wysc nie musi.dziecko moze miec i 10 punktow po urodzeniu a w pozniejszych latach astma i moze gorsze rzeczy ale w zyciu nie pomyslisz zeby s siebie wtedy winic?

Gość gość
dobrze ktos napisal wez swojego niemowlaka na lapy i dmuchaj mu w buzke tym dymem.to samo robisz (k***a!) swojemu plodowi !Dzieci po poprodzie sa NA GLODZIE NIKOTYNOWYM poczytaj sobie o tym. krooowy a nie matki.sorry obraziłam krowy,bo one sie nalezycie opiekuja swoim cielakami.

Gość gość
Naprawdę rozwalają mnie teksty w stylu "paliłam cała ciąże i dziecko zdrowe " heheh no jasne palcie, pijcie, ćpajcie :)

Gość gość
zapytałąm czy odrzucało Was od papierosow a nie czy palicie w ciąży:) mnie tak odrzuciło ze moj facet rzuca palenie bo mi sie wymiotowac chce jak czuje od niego mimo ze palil na balkonie.. palilam jak smok a teraz az mnie skreca na mysl o fajkach.. mam nadzieje ze po porodzie nie wroce do palenia.. to dopiero 5 tydzien :)

Gość nie palcie
w ciazy i nie trujcie dzieci :( please