Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwgledna osc

Problem z Zuzia

Polecane posty

Gość bezwgledna osc

Moja corka Zuzia ma 9 mieiecy.Od tygodnia strasznie puszcza baki i brudzi pieluszke.Po każdej kupie przemywam dokładnie pupe a za godzine odwijam pampersa a tam plamy z kupy.Co to może być?Nigdy tak nie było.Zauwazylam ,może wyda się to smieszne,ale ona sama cche puszczac baki,np lezymy a ona ciśnie a jak jej się uda to uśmiech.Nie zauwazylam by ja cos bolało,jest pogodnym dzieckiem.Nic nowego nie wprowadziłam do diety.

Gość gość
odkryla nowa rzecz... a kleksy sa bo pierdzi na sile... to minie tylko nie zwracaj uwagi jak pierdzi to szybko jej sie znudzi bo zobaczy ze ciebie to nie rusza

Gość bezwzgledna osc
ale ja na to wogole nie zwracam uwagi.Ona to robi dla swojej przyjemności.Z dnia na dzień robi to coraz częściej.Dzisiaj zrobila już tak może z 5 razy.Z tego wyszly jej 2 glosne baki.

Gość gość
no to lepiej tak niech nie robi bo będzie miała problem z jelitami i w przyszłości z hemoroidami, takie parcie nie jest dobre.

Gość bezwzgledna osc
to mam jej wkoncu cos tlumaczyc czy to olwac?

mysle, że poważna rozmowa z 9-cio miesięczna Zuzia na temat niebezpiecznych następstw puszczania wymuszanych bakow jest jak najbardziej wskazana :)

Gość Zuuuzanna
Zuzie tak maja ja mam ponad 30 i tez pierdze zjadliwie Ps i tez man ubaw jak pierne ( Ale tylko w domu naturalne)

Gość gość
a moze to jest uwarunkowane genetycznie? Czy Ty albo Twoj maz lubicie sobie puscic soczystego baka, gdy Wam sie nudzi lub aby pokazac, ze jedzenie smakowalo? Jesli tak, to co sie dziwic corce

Gość gość
rozmowa z 9 mies dzieckiem ?? prosze was.... ignoruj z czasem jej minie

Gość gość
do lekarza! To jest choroba, z lacinskiego bąkulus nasiłus

Gość lepiej porozmawiajcie
Wytłumacz je, że to powazne zagrożenie dla jej odbytu. Dziewczyny,y, naprawde nie można zaniedbywać takich spraw. Moja teściowa to zaniedbała, i teraz mąz strasznie pierdzi - nawet jak się wody napije! I ma tak od dziecka, mniej więcej od 9 miesiąca - czyli jak Zuzia.