Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozwalonaEmocjonalnie

Odnowienie kontaktu z facetem...

Polecane posty

Napiszę krótko... Spotykałam się z facetem już jakiś czas i przerodziło się to w coś poważniejszego. I wtedy wszystko się posypało, bo on zdał sobie sprawę, że nie jest w stanie się jeszcze angażować, bo wciąż kocha byłą, która Go rzuciła. Byli ze sobą 3,5 roku. On nadal jest sam, a ona nowego faceta i jest szczęśliwa. Za niedługo będzie mijać 3 miesiąc od naszego ostatniego kontaktu. Chciałam zapomnieć i dalej się staram, ale nie daje rady :( Nie wiem czy odezwać się do Niego ? Czy to ma sens ? Skoro sam się nie odzywa to też nie warto ? Wiem, że najłatwiej powiedzieć "zapomnij, olej", ale trudniej to zrobić.

Gość gość
Skoro nie szuka sam kontaktu,to oczywiste. Chcesz,to sie odezwij,tak w miare kolezensko,zobaczysz czy bedzie odzew.

Gość gigi gigi
przestańcie się już tym facetom narzucać - niesmaczne to jest!

Odezwać pewnie się odezwie gdy sama to zrobię. Sam mi powiedział, że gdybym czegoś potrzebowała to mam pisać. Mam tylko gg, bo nr tel. zmienił, aby odciąć się rzekomo od wspomnień z byłą. No, ale czy to ma sens samej pisać ? :(

Gość gigi gigi
jak jesteś rozwalona emocjonalnie to sie umów do psychologa a nie z facetem, który ma cię gdzieś!

Ale tu nie chodzi o narzucanie... Ja nawet nie chce. Po prostu bardzo chciałabym wiedzieć czy u Niego wszystko w porządku :( Oczywiste jest to, że chciałabym, aby było jak przed zerwaniem kontaktu, ale nie łudzę się. Tylko boję się czy nie odebrałby tego ruchu z mojej strony jako chęć odnowienia tego kontaktu. Chce, ale nic na siłę.

Po co mi wizyta u psychologa skoro Twoje rady z pewnością będą cenniejsze :)

Gość gfhjjjh
ja bym go naprawde olala

Gość gigi gigi
Ale tu nie chodzi o narzucanie... Ja nawet nie chce. Po prostu bardzo chciałabym wiedzieć czy u Niego wszystko w porządku smutas.gif Oczywiste jest to, że chciałabym, aby było jak przed zerwaniem kontaktu xxxxxxxxxxxx no to chcę czy nie chcę po tej błyskotliwej wypowiedzi stwierdzam, że psycholog potrzebny od zaraz!!!