Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość tych bab

mam dość tych bab

Polecane posty

Gość mam dość tych bab

Mam wspaniałego męża.Wszystkie lecią na niego, podrywają i nie patrzą na to czy ma obrączkę czy nie. Kobiety patrzą się na niego jakby chciały go do łóżka zaciągnąć. Mąż jest twardy nie daje się, większość olewa, ale jednak wiadomo jak to facet może zdradzić. Mam dość tych kobiet.

Gość gość
nie ufasz mu ??? jak cie zdradzi to znaczy ze nie jest Ciebie wart.... rozmawialas z nim o tym ???

Gość gość
mam podobna sytuacje.. nawet sprzedawczynie w supermarkecie robia maslane oczka.. a jak ja podchodze i powiem kochanie zapłać karta to patrza sie na mnie jakby miały mnie zaraz zamordowac.. ja ze swoim rozmawiałm i mnie zapewnie ze nigdy nikt nic miedzy nami nie zepsuje. i Wierze mu bo go kocham i wiem ze on kocha mnie:):) a nawet jesli by mnie zdradził to tak jak kolezanka powyzej nie jest mnie wart. ale taka moja rada badz dobra w lozku to nigdy nie spojrzy na inna :)

Gość gość
jasne, marzcie dalej, a tam przed tv lezy wasz miso w dziurawym t shircie z tanim piwem w ręku w grubych skarpetach i klapkach i z łysina na głowe :D

Gość gość
u

Gość gość
moze facet zapewniac, ze nie zdradzi, bo teraz jest dobrze miedzy wami, ale w razie jakiegos zgrzytu, kryzysu moze to wykorzystac przeciw wam.

Gość mam dość tych bab
Rozmawiałam powiedział, że kocha mnie i na mnie mu zależy.

Gość mam dość tych bab
Mieliśmy mały kryzys w małżeństwie. Przeszliśmy go jesteśmy razem i nie zdradził mnie.

Gość gość
Dokladnie, moja siostra ma przystojniaka meza. Sama tez jest b. ladna. Nawet na ich slubie kuzynka szwagra gadala, jak sobie wypila, ze gdyby on nie byl jej kuzynem, to chetnie by go zarwala. I co? Pojawil sie pierwszy powazny kryzys i szwagier juz sie zauroczyl kolezanka z pracy ! siostra sie wyniosla, wtedy mu sie oczy otworzyly i postanowil ratowac malzenstwo. Dala mu szanse, a teraz, po 2 latach od tamtego zajscia, znow miedzy nimi nieciekawie sie robi. Szwagier zdziadzial, nic mu sie nie chce, siostre znow traktuje jak kolezanke ( z tego, co ona mowi). Tyle, ze prace zmienil, gdzie nie ma mlodych, chetnych d*p. siostra caly czas pamieta akcje z tamta dziunia, nie ufa mu juz jak dawniej, boi sie, ze sytuacja sie powtorzy, stracila jednak prace niedawno, nie moze nic znalezc i jest w kropce. Nasza cala rodzina nie lubi szwagra, bo to czlowiek, ktory uwaza sie za pana wielkiego.

Gość gość
ja nie twierdze moj facet jest mega przystojniak ale ma to cos w sobie.. duze błekitne oczy na serio ciagnie laski (nie wszystkie) i nie lezy na kanapie bo jest sportowcem.. wiec ciało tez ma eleganckie. nie wszyscy faceci sa zaprogramowani zeby zdradzac!

Gość mam dość tych bab
Co ja bym dała żeby mój mąż był przeciętny, żeby baby się do niego nie kleiły.

Gość gość
Autorko zaczekaj kilka lat to przestaną się do niego kleić :D. Lata robią swoje. Ty patrz raczej na siebie . Lepiej jak na faceta inne lecą niż jak żadna nie chce spojrzeć ;).