Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakiego kraju byście chciały męża a z jakiego nie?

Polecane posty

Gość gość

ja bym chciała kolejność przypadkowa, ale te pierszwe to pierwsze preferencje Polska, Norwegia, Szwecja Finlandia Litwa Anglia Niemcy Rosja Ukraina Białoruś Australia Nowa Zelandia Serbia RPA Islandia Francja Chciałabym faceta któregos z tych krajow nie chcialabym z wloch, hiszpanii, portugalii, turcji, calej afryki, stanow, kanady, calej azji, moglabym ; z ameryki łacinskiej i poludniowej ale tylko wysokiego o jasnej skorze, najlepiej aktora z telenoweli

Gość gość
Tylko Polaka, a jeśli zza granicy to w grę wchodzi Czech albo Słowak, bo bardzo poodbna kultura. Z innymi nigdy w życiu bym się nie hajtnęła.

Gość grrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy
tylko Polska, no chyba że ten pan chciałby się ze mną ożenić http://bi.gazeta.pl/im/4e/ef/be/z12513102Q,Mads-Mikkelsen---dunski-aktor--jedna-z-najwiekszyc.jpg Dla niego mogłabym zrobić wyjątek :D

Gość gość
o wlasnie, Czecha i Słowaka też bym chciała. I Jeszcze z Izraela, marzy mi się facet : chrześcijanin, katolik prawosławny greckokatolik żyd, buddysta nie zaakceptuje ateisty, może być poganin ale ma w coś wierzyć, ma mieć 180cm i dużą klatę, jasną skórę, nie opalać się, mieć wysokie czoło, przyzwoitą rfryzure i żadnych włosów na klacie!!

a szczególnie pewnego dla mnie nieosiągalnego aktora norweskiego buuuuuuuuuuuuuuuu