Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wner28372

co to ma znaczyc?

Polecane posty

Gość wner28372

moja koleżanka , chociaż juz sama nie wiem , wyslala mi dzis na facebook-u taka wiadomosc: to ze sie do ciebie usmiecham nie znaczy,ze cie lubie ,moge sobie wyobrazac na przyklad,ze ploniesz w plomieniach.. co to ma znaczyc ja sie pytam? zabrzmialo to straszne jakby byla nienormalna

Najlepiej olać ją i zerwać z nią kontakt. Nie warto spędzać czasu z osobą, która dziwnie się zachowuje.

Gość nie przejmuj się
To znaczy że masz zdrowo rąbniętą koleżankę. Prawdopodobnie na początku myślałaś, że jest sympatyczna i podświadomie próbowałaś się z nią zaprzyjaźnić, chociażby będąc koleżeńską czy uśmiechając się. Moja rada: nie przejmuj się, unikaj z nią kontaktu. Jest wredną manipulantką. która uważa się za księżniczkę wszechświata i je sposobem na życie jest wykorzystywanie naiwnych ludzi i dopierdalanie wszystkich naokoło. Wiem z własnego doświadczenia, że takich jak ta twoja koleżanka trzeba unikać - właśnie jak ognia... Nie bądź wnerwiona, ją to zachęca do dalszego działania...

Gość gość
Odpisz! Odpisz! Tak: To że cię mam w znajomych na fb nie oznacza, że cię lubię. Mogę po prostu śledzić twoje życie, aby wiedzieć kiedy i gdzie uderzyć.