Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armaid

jaki tusz do rzęs polecacie?

Polecane posty

Gość Armaid

mam rzęsy krótkie i chciałam jakiś fajny tusz do rzęs. zastanawiałam sie nad maybelline define a lash albo rimmel sexy curves (choć ten jest bardziej podkręcający ale to szczegół) macie jakieś propozycje? prosze piszcie jakie znacie fajne tusze. tylko takie do 25zł żeby były tanie z takich firm jak np. rimmel czy maybelline bo loreal albo maxfactor to mnie nie stać piszcie co wiecie proooosze!

Gość amatorka_koneserstwa
max factor 2000 calorie curved brush, w promocji mozna dostac go za 24zl

Gość gość
Ja uzywam mc factor 2000 calorie w rosmanie na promocji kupisz za 24 zł. I mam tez loreal volume milion lashes ten tusz to marzenie! rzesy do nieba! Loreala kupisz na allegro za okolo 30 kilka zlotych a zapewniam ze bedziesz mega zadowolona

Gość gość
Spośród wszystkich firm, jakie wypróbowałam (a wiele wiele) najlepszy max factor 2000 (właściwie każdy rodzaj, tutaj już sama dobierzesz), a najgorszy Rimmel. Jeszcze dosyć dobre są Loreala, ale mam wrażenie, że szybko się kruszą, jakby nietrwałe, albo ja na jakiś stary trafiłam, ale na początku też super jak MF 2000.

Gość gość
Najlepszy jest Max factor 2000calorie, ewentualnie jego tanszy zamiennik a rownie dobry Pierre Arthes XXL - ta jest super. albo jeszcze Maybelline ta zółta. Najgorsze jak dla mnie sa tusze Rimmela, mialam chyba 4 i kazdy to totalna porażka!

Gość Brylantynka82
od 2 lat tylko i wyłącznie Wonder Waterproof Mascsara nr 02 od Clarinsa Cudowny mietowy kolor Pogrubia i wydłuża I dodaje oczom głębi Nie można go nie zauważyć MAGIA!!!

Gość gość
Max Factor 2000 calories, ale ten z cżerwonymi napisami, ten drugi jest gorszy moim zdaniem

Gość gość
kolorowe z chinczyka