Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzaaa ruda

Czy ja jestem zołzą????

Polecane posty

Gość zołzaaa ruda

Opisze może mój wczorajszy powrót z pracy wieczorem: Wróciłam spocona i zmeczona, mąż mnie nie przywitał bo lezał już w łózku wiec na niego nawrzeszczałam na dzien dobry że tego nie zrobił, następnie zaczełam sie rozbierać i celowo rzuciłam mu moimi śmierdzącymi skarpetkami w nos mówiąc "no połóż je tam gdzieś jutro je wypiore" nastepnie poszłam sie wykąpac, i kazałam mu zrobić mi kolacje mimo iż chciał już spać, po kąpieli nawrzeszczałam na niego, że wsadził stary ser edamski do bułki który stal długo otwarty i już uschnął a poza tym na bułce zauważyłam jakąs czarną plame(chyba spaloną mąke czy coś takiego) to na niego nawrzeszczałam czemu taką bułke mi dał, ze to jest brud i że mnie to brzydzi i ze nie bede jadła(ostatecznie jednak zjadłam ale to miejsce z czarną plamą wyrzuciłam demonstracyjnie na smietnik). Nastepnie położyliśmy sie spać i ja w łóżku zapaliłam jeszcze papierosa mimo iż mąz ciągle mówi żebym rzuciła palenie albo nie paliła przynajmniej w domu i nie smrodziła. Kiedy już spaliśmy mój mąż wstał do ubikacji to jak nawrzeszczłam na niego że nie wolno przestawac mnie przytulać jak śpie bo mi było dobrze a poza tym sie obudziłam przez to i jeszcze kożystając z okazji że nie śpie to zapaliłam w łózku kolejnego papierosa :classic_cool: Czy ja jestem zołzą? Czy wy tez sie tak zachowujecie, czy to ja jestem tylko taka wredna? :classic_cool:

Gość gość
no coś ty, jesteś tylko mocno walnięta i na miejscu twojego męża walnęłabym cie w łeb z bekhenda tak dla otrzeźwienia;)

Gość gość
w czasie deszczu dzieci sie nudza

To cud ze twoj mąż jeszcze od ciebie nie uciekł. Non-stop klotnie... oj... przystopuj troszkę, facet też czasem potrzebuje miłości czułości.. przytul go.. albo zrób mu dobry obiad. A mąż nie pracuje?

Gość gość
a barany lykaja jak pelikany te pseudo prowokacje