moka1313 0 Napisano Maj 30, 2013 zlozylam wniosek o Jobseekers i po pierwszym ,,podpisie" pan urzednik zapowiedzial mi wizyte domowa. dodam tylko, ze nie mam wlasnego lokum mieszkam u znajomego dopoki nie stane na nogi bez zadnych oplat... i nie rozumie tej wizyty. czy ktos z Was sie juz z tym spotkal? nie chce robic problemow mojemy gospodarzowi. BLAGAM POMPCY:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2013 co za bzdura, nigdy nie odwiedzaja ludzi ktorzy ubiegaja sie o job seekers, nie wiem moze zle zrozumialas cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2013 Jezuuuu tepa strzalo. Tak to jest jak sie ang.nie zna. Jemu chodzilo o to ze to ty masz ich odwiedzac co jakis czas.... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate__2233 Napisano Maj 30, 2013 wizyta domowa/ Nie spotkałam się z czyms takim, chyba coś źle zrozumialaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach