Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale zostałam obrazona, ludzie sa paskudni!

Polecane posty

Gość gość

Jechałam autobusem i na jednym z siedzeń siedziała jakas matka z dzieckiem, matka około 35-40 lat a dziecko około 10 i rozmawiali ze sobą i w pewnym momencie ten synek powiedział ze sie nudzi to mamusia powiedziała mu "to zróbimy coś smiesznego, na przykład zbijemy tą pania za kare że jest brzydka" i pokazała na mnie palcem chyba myślac że tego nie zauważe :( i jeszcze sie śmiała wrednie razem z tym dzieckiem :(

Gość gość
:-o

Gość gość
mnie kiedyś dorosła kobieta wyśmiała na ulicy, wytykala palcem i krzyczała patrzcie ludzie jakie ona ma uszy :?

kiedyś matka takiej głupiej laski powiedziała na ulicy pokazując palcem na mnie, jaka ona brzydka wieśniara...

Gość gość
i jak zareagowałaś??

Bardzo brzydko. Ach, ludzie dorośli zamiast uczyć dzieci szacunku, uczą pogardy. A potem ludzie się dziwią, że mamy takie p********ne społeczeństwo. Przykre to, bo jak my będziemy babciami po 80,90 lat, to wszystkie będziemy się bać tej młodzieży, i nikt starszej pani nie ustąpi miejsca, i wątpię, że wtedy znajdzie się jakiś superman, który postawi tę młodzież do pionu, i nauczy szacunku do każdego człowieka.

Gość gość
bo jestescie brzydkie a ludzie szczerzy

Gość gość
może i szczerzy ale chamscy potwornie buraki i prostaki

Gość gość
nie przejmuj sie jakas idiotka pewnie zazdroscila Ci mlodosci i urody kretynka jedna

Gość gość
Ze mnie śmiali też, że jestem brzydka i mam odstające uszy. Dorosłam zrobiłam sobie operację, fajną fryzurę i makijaż.Nigdy nie zapomnę miny jednego z d*pków który mnie w czasach młodości wyzywał, bezcenne! :) :)