Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszyscy zwracamy uwage na wtgląd nie oszukujmy sie...nawet na kafe

Polecane posty

Gość gość

wiele osób tutaj sie poznaje, powstaje wiele znajomości a w ciągu lat i związków, jednak by do podtrzymania znajomości doszło potrzeba sie podobać sobie, dlatego często prosicie o fotki lub umieszczacie je w stopce, nie czarujmy sie, wszyscy jesteśmy wzrokowcami, można oponować , że charakter, ale cóż on znaczy jeśli ktoś sie nam w ogóle nie podoba?

Gość brzózzzka
Eureka

Gość gość
sorry za błąd w temacie, nie zauważyłem wysyłając

Gość gość
może i nie eureka, ale udawać że jest inaczej tchnie niedorozwojem mózgu

Gość gość
Ja przyznam bez bicia - zwracam uwagę na wygląd. Ale nie na urodę typowo, więc nie czuję, że oceniam nie fair. Zwracam uwagę na styl ubrania i ogólnie styl bycia, gesty, ruchy, itp. Wiele razy zdarza się, że podoba mi się ktoś "brzydszy" z twarzy, ale mający fajny styl niż ktoś "ładny" z twarzy ale taki pospolity. I na włosy. Lubię długie czarne włosy u facetów :)

Gość Olcia..
No każdy ma oczy i się patrzy! Co w tym dziwnego? No są ludzie niewidomi ale one się nie patrzą bo nie mogą a to bardzo ciężko bo prubowałam chodzić z zamkniętymi oczami ale ja nie umiem :( Bo jak się może patrzyć to jak nie patrzyć?

Gość gość
wszystko w porządku gdy nie wygórowane wymagania przy tym, to często pozbawia szansy na poznanie kogoś wartościowego, być może akurat nie w naszym typie na ta chwile, co wcale nie musi być jednoznaczne z wejściem w jakikolwiek bliższy układ, dla przykładu fb to zwyczajna parada próżności i pozorów