Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie jeżdzą na wakacje nad polskie morze??

Polecane posty

Gość gość

ostatnio tam byłam jakieś 17 lat temu i więcej moja noga tam nie postanie. Pogoda niepewna, najczęsciej zastanie cie zimno albo deszcz, w barach i restauracjach sprzedają stare, śmierdzące ryby, cena oczywiście mocno zawyżona. Dookoła syf. Można jechać choćby do Chorwacji, ceny mają takie same a jaka różnica!

Gość gość
dobra pytanie

Gość Jak zarabiasz 1500 zl mc
to gdzie pojedziesz?? :D :D🖐️

powód 1.Nie znają języków powód 2.Nie mają paszportu powód 3.Nie muszą wymieniać walut. powód 4.Łatwiejszy dojazd. powód 5.Przyzwyczajenia Ja nigdy nigdzie nie jeżdżę ;D

Polskie plaże są piękne !! i piaszczyste. Fakt z pogodą różnie.

Tez sie zawsze zastanawiam. Bylam w Krynicy Morskiej 3 lata temu, to fakt w pogode trafilam, ale musialam najpierw przebiec 3-4 metry przez mul i syf by moc sie wykapac w jako tako, nazwijmy to czystej wodze, za to lodowata jak ja pierdziu 🖐️

Gość kosmateuska
ja od czasu do czasu lubie pojechac nad polskie morze, ale tylko na kilka dnia i napewno nie w wakacje! Dlaczego to robie? Raczej z sentymantu:) no i mamy ladne plaze:) Natomiast rowniez dziwia mnie ludzie, ktorzy jezdza np. na 2 tygodnie nad polskie morze i placa 150 lub wiecej/pokoj. + jedzenie, knajpy, to naprawde duzo wychodzi:) Dotego beznadziejna pogoda (ukrop albo deszcz), brak miejsca na plazy + niemoznosc kupienia swiezej smacznej ryby mnie osobiscie bardzo zniecheca. Podobne ceny sa za granica, do tego dochodzi swietna pogoda, fajny klimat i miejsca na plazy, mozliwosc skosztowania nowych potraw:) Natomiast moj kolega z ktorym rozmawialam wytlumaczyl mi dlaczego jezdzi nad polskie morze, jego dzieci czesto choruja, wiec jak dziecko zachoruje, to po prostu zbieraja sie do domu. I tyle:) Ci co wyjezdzaja na morze polskie moze nie znaja jezyka, albo najzwyczajniej nie lubia/ badz boja sie podrozowac. Ja tam wole wczasy za granica:):):)!!!