Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dziwne myśli

Nietypowy sen... Czy ktos umie zinterpretowac? Wejdz, chociaz z ciekawosci ;)

Polecane posty

Gość mam dziwne myśli

Miałam okropny sen. Nie jadłam nic na noc, więc to nie od tego. Śniło mi się że byłam w piekle bądź w czyśccu, przechodziłam tam straszne męki. Wiedziałam w jak beznadziejnym miejscu się znajduję i nie ma stamtąd ucieczki.Wyglądało to jak jakaś gra komputerowa, tak jakby przechodziłam do kolejnych poziomów... W ostatnim znalazłam się w dziwnym miejscu. Z daleka zobaczyłam zamek na takiej skale, chyba był zaniedbany i porosniety bluszczem. A ja bylam w jakims bagnie cuchnącym, próbowalam plynac, w koncu jakos przepłynęłam kawałeczek, zobaczyłam lód który łamałam żeby móc płynac dalej... Obudziłam się, nie wiem co by było dalej, ale to było straszne. Jakieś potwory, męki nie z tej ziemi :/ I pamiętam też szyderczy głos w tle, nie wiem czyj - pamiętam słowa ze kazda minuta może być ostatnią. Po raz pierwszy miałam taki sen... Kilka miesięcy temu śniło mi się że popełniłam samobójstwo, jeszcze wcześniej że mialam wypadek samochodowy i widziałam siebie z góry, ale czulam sie wspaniale i nie wierzylam ze umarłam. ;) I oczywiscie ciało wydawało sie takie obrzydliwe. Najgorsze, ze to takie realne. I skad to sie bierze. Zazwyczaj mam lekkie sny, albo wcale.

Gość gość
ja bym sie zesrała

Gość mam dziwne myśli
up...

Gość mam dziwne myśli
up

Gość gość
moze Bóg daje Ci jakieś ostrzeżenie?

Gość mam dziwne myśli
Hmm faktycznie podobne, nie widzialam wczesniej tego filmu :P Ale jakie moglby mi dać,o ile istnieje? Jestem młoda, śmierć mnie poki co omija. ;) Chyba ze o kogos bliskiego chodzi...

Gość Hmmm, nie wiem czy pisać
wspomnienia z równoległej rzeczywistości lub innego wcielenia? Jak nie to ktoś implantuje ci sny, po prostu śnij świadomie i wyzwalaj się z nich, sam tak czasami robię. Ważne, aby pamiętać, że się śni, albo, po prostu się nie bać.

Gość mam dziwne myśli
w reinkarnacje nigdy nie uwierze. ;) próbowałam ale nie potrafie wywoływać świadomych snów.

To tylko sen, nie przejmuj się głupotami, zapomnij i ciesz się życiem i młodością :)

Gość mam dziwne myśli
dzieki wisienka :) najgorsze sa emocje po przebudzeniu i wtedy nachodza mnie mysli skad to sie bierze skoro wierzaca specjalnie nie jestem ,strasznych rzeczy tez nie ogladam .. ale juz pozniej o tym nie mysle - do nastepnego razu przynajmniej. :)

Gość to wypływa z podświadomości
jesteś po prostu nieświadoma wielu rzeczy

Gość nadświadomość daje ci znak
że jesteś nieświadoma pewnych spraw

Gość mam dziwne myśli
jaki znak?

Gość mam dziwne myśli
up

Gość mam dziwne myśli
:)jest tu jeszcze ktos?

Gość gość
idz do Egzorcysty musi z Ciebie złego wypędzić

Gość mam dziwne myśli
myslalam ze ktos wiedzial o co chodzi z tym znakiem.. :( zaciekawilo mnie to

Gość mam dziwne myśli
no bez przesady..;)

Gość aveee
Mi sie ostatnio snil diabel, ktory mowil, z musze isc do komuni i spowiedzi bo pojde do piekla. A ja jestm ateistką ;p

Gość mam dziwne myśli
tzn nie znak tylko o jakie sprawy chodzi ;)

Gość gość
to oznka zbiżających sie zmian ktore będa dla ciebie trudne a nawet druzgocace cos nagle sie zmieni sny nas ostrzegaja najgorsze jest to ze jakbys czujna/a nie był/a to i tak to w dziedzinie której sie nie spodziewasz jestes przytłoczona jakims problemem

Gość mam dziwne myśli
ave, wow ;D To moze musisz sie nawrócic hehe ;p boje sie tych zmian :( mam nadzieje ze sie nie sprawdzi .. a skad wiesz? to wlasna interpretacja czy zaczerpniete z jakiegos sennika?

Gość mam dziwne myśli
jesli ktos wie to prosze smialo pisac ;) tymczasem...zmykam :* dzieki za odpowiedzi,mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej ;)

Gość gość
jakis czas temu był u mnie podobny złowieszczy sen był tak ciężki ze dra razy budzilam sie jednej nocy ten aramadegon w snie miał niedługo później odzwierciedlenie w zyciu ale w dziedzinie o której nawet mi przez mysl nie przeszlo nie denrwuj sie ciebie osoboscie to pewnie nie bedzie tyczyc tylko tyle wokól ciebie sie zmieni ale nie bedziesz miała na to wpływ nie denerwuj sie zmiany

Gość gość
umrzesz :( :( przykro mi