Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysylacczyroznosci

CV - rozsylac czy roznosic?

Polecane posty

Gość wysylacczyroznosci

No wlasnie? rozsylac poczta czy roznosic osobiscie? czy moze meilem? Chodzi mi o sytuacje gdy nie ma ogloszenia o poszukiwaniu pracownikow

Gość gość
jeśli masz blisko to zanieść, jeśli to inne miasto to wysłać mailem

Gość Oczywiście!
jeśli masz możliwość to lepiej zanieść, dasz się obejrzeć-niby głupie ale ludzie są wzrokowcami, i ważne! dojdzie do tego rozmowa, od razu większe szanse. W pozostałych wypadkach wysyłaj, może być listel.

Gość wysylacczyroznosci
Chciałam wysłać pytanie czy nie chcą zatrudnić osoby, ale nie wiem jak to sformułować... Podpowie ktos? :O

Gość gość
"jeśli masz możliwość to lepiej zanieść, dasz się obejrzeć-niby głupie ale ludzie są wzrokowcami," x ale dlaczego uwazasz,że autor czy autorka ma wygląd modela? a co jesli nie ma np. dwójki z przodu? albo wzrost 1,50 jak ja, czy dziecinny wygląd?

Gość gość
Po prostu w tytule maila wpisz "praca"

Gość gość
Po prostu w tytule maila wpisz "praca"

Gość wysylacczyroznosci
Aha! Jeszcze jedno! Jak planuje przeprowadzke, a wlasciwie to juz podjelam decyzje, to napisac w liscie motywacyjnym albo w mailu ze przeprowadzam sie do tego miasta?

Gość wysylacczyroznosci
podnosze

Gość Znaczek 23
Witam polecam stronkę http://planpraca.pl/dla-pracownika Można tam po zarejestrowaniu otrzymać gratis poradnik pisania CV . Ponadto każda nowa oferta pracy, która odpowiada twoim zainteresowaniom będzie przesyłana na twój mail z informacją, że takaż się pojawiła. Możesz w ten sposób szybko zareagować na tą ofertę i przesłać swoje gotowe już CV !!!!!!!!!!

Gość gość
moim zdaniem osobiste roznoszenie jest OK jeśli mówimy np. o sklepach, restauracjach itp. Podobno pierwsze wrażenie bardzo się liczy, a to dobry sposób, choć najwięcej ogłoszeń jest teraz w internecie

Gość gość
jak najbardziej warto korzystać z różnych sposobów szukania pracy. Tutaj http://praca-podlaskie.pl/praca-w-krynkach/ jest taki artykuł o niestandardowych metodach poszukiwania pracy. Ja kiedyś znalazłam pracę, dzięki osobistemu roznoszeniu cv i w sumie to był trochę przypadek, bo akurat zwolniło im się miejsce, a jeszcze nie zdążyli dać ogłoszenia.