Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela12

FEMINIZM

Polecane posty

Gość Andżela12

Denerwuje mnie że większość osób (nawet spora część kobiet) uważa że kobieta jest tylko od rodzenia dzieci, wychowywania ich, prania, sprzątania, gotowania i usługiwania mężusiowi który przecież w domu nic nie może pomóc bo on to 7 czy 8 godzin na wszystkich zarabiał i JEGO kobieta powinna być mu wdzięczna. Cieszę się że są kobiety które walczą o nasze prawa, ale i tak narazie nie wierzę żeby coś miało się poprawić. Nadal zarabiamy mniej i według społeczeństwa nadajemy się jedynie do bycia gospodynią domową. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość Andżela12
Proszę o opinie, zarówno kobiety jak im mężczyzn. Właśnie panowie jak traktujecie swoje żony? A i żeby nie było że jestem za młoda i nic jeszcze nie rozumiem-ta '12' nie oznacza mojego wieku ;).

Gość Andżela12
No trudno widocznie wam to nie przeszkadza. No cóż ja niczyją służącą nie bęnde, ale wy róbcie co chcecie :), bądźcie sobie sprzątaczkami i spełniajcie się jako matki.

feminizm w główniej mierze polega na samorealizacji, jeżeli kobieta spełnia się w kuchni ok nich to robi tylko powinna być doceniana za soja pracę a niestety tak nie jest