Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka do oceny

Polecane posty

Gość kooorfoo
zwykla kiecka, banalna do bolu

Gość gość
ale to ma byc sukienka na wesele w lipcu myslalam ze fajna chcialam kupic czerwone szpilki jezeli nie ta to jaka np dodam ze mam 23 lata i nosze rozmiar 42

Gość WhyWhyWhy?
typowa ale bardzo ładna :)

Gość gość
bój się Boga dziewczyno, 23 lata i rozmiar 42?? :O worek po ziemniakach załóż przy takim cielsku :O na dietę!!!

Gość gość
co cie to interesuje jakie mam cialo napisalam o ocene sukienki a nie mojego ciala. jak bym byla zle wychowana to bym ci napisala milych slow pare ale zachowam sobie to dla siebie kultury ....

Kochana, sukienka ładna, taka mała czarna bez żadnych udziwnień, ale na wesele latem? Teraz pasowałyby raczej jasne pastele albo coś błyszczącego, czerń i ciemne barwy raczej nosi się jesienią i zimą. Na przykład w ten deseń http://girlssecrethouse.blogspot.com/2013/01/gdzie-kupic-piekne-suknie-slubne-xxl.html Czerwone szpilki do niej też włożysz

Gość gość
dzieki wielkie za ten link sukienki sa cudne podobaja mi sie te gdzie jest zakladka o druhnach tam sa swietne szkoda ze nie ma gdzie jej mozna kupic najlepiej zamowic przez neta

Gość mona_mona lisa
A ja sobie kupilam takie 2 :) kolor kawowy i czerowny. Co o nich myslicie ? Wedlug mnie sa klasyczne i stonowane. Takie najbardziej elegancko wygladaja. Do tego fajne szpilk, kopertowka, nie za wiele biuzterii i mysle, ze bedzie fajnie :) To na drugi dzien wesela..

Gość gość
a masz zdjecia tych sukieneczek