Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko 4 miesięczne pieluchy

Polecane posty

Gość gość

witam ile wam idzie pieluch dziennie bo nam 15-20 i zastanawiam się, czy komuś podobnie?? mega rzadko idzie przez dobe mniej niż 15... od 19-5 rano idą nam 4, więc ok. 11-16 przez cały dzień...

Gość gość
moja jak miala 4 miesiace to okolo 6-7 czasem 5... a czym karmisz i ile razy dziennie robi kupke ??

Gość gość
kupke 1-2 modyfikowane i od niedzieli wprowadziłam marchewkę od wczoraj jabłko, ale mój syn potrafi raz siknąć pamper suchy (pampers active baby) ale i tak płacze, dopiero jak przebiorę jest ok (nie ma odparzeń ani nic-po prostu taki jest) może ja go tego nauczyłam nie wiem... a w nocy zmieniam przy karmieniu-muszę go budzić ale to inna historia ;)

Gość mama od 3 miesiecy
To duzo wam idzie. Nam z 10 okolo. Ale na noc tylko jedna, chyba ze grubsza sprawa sie przydazy. Maly nie protestuje.chocby pampers tone wazyl. Nie mamy odparzen zadnych. W dzien staram sie czesto zmieniac i pupe duzo wietrzymy. On uwielbia fikac golymi nozkami z gola pupa.prawie kazda zmiana pieluchy trwa z20 minut. Ale.co z takim bobasem robic,nie spieszy sie nam,niech sie gimnastykuje,ma wieksza swobode ruchow.

Gość gość
podnosze

dużo ci schodzi Na tym etapie to 10 max mi schodziło.

Gość gość
kup takie wklady(zapomniałam jak to się nazywa) specjalne do pieluch wtedy będzie miał sucho i nie będziesz musiała po każdym siku zmieniać pieluchy

Gość gość
ale ma sucho (sprawdzalam kilka razy) nie wiem o co chodzi... jestem ciekawa czy ktos tak ma