Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zmniejszenie apetytu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Uda艂o mi si臋 schudn膮膰 i osi膮gn膮膰 niemal wymarzona figur臋. Potrzebuj臋 aby kto艣 poleci艂 mi jaki艣 艣rodek, suplement diety kt贸ry wp艂ynie na zmniejszenie apetytu. S艂ysza艂am o occie jab艂kowym, czy aqua slim, ale mo偶e kto艣 zna co艣 wi臋cej, co艣 co si臋 sprawdza? :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja po occie jab艂kowym dosta艂am zapar膰. teraz czytam o koktajlach odchudzaj膮cych a wlasnie kupilam blender wiec chyba sprobuje. tylko chcialabym miec jakies przepisy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loleczka
Jak osi膮gn臋艂a艣 wymarzon膮 sylwetk臋 i pozby艂a艣 si臋 dodatkowych kilogram贸w, to pami臋taj, 偶e diet臋 i 膰wiczenia powinna艣 nadal stosowa膰, by ju偶 zawsze by膰 szczup艂膮. Je艣li chodzi o ten preparat powstrzymuj膮cy g艂贸d, to ja znalaz艂am taki http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html U Ciebie mo偶e si臋 on sprawdzi膰, tak jak u mnie. Ja sama te偶 mia艂am nieposkromiony apetyt, ale gdy zastosowa艂am te tabletki to si臋 z tym wszystkim upora艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulaaula
U mnie nast膮pi艂o wyra藕ne zmniejszenia apetytu, po tym jak zacz臋艂am stosowa膰 suplement diety ForeverSlim. W sumie cz臋艣ciowo taki jest sens jego dzia艂ania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lulka13
tak naprawde dla zabicia uczucia g艂odu mo偶na podjada膰 migda艂y - one hamuj膮 g艂贸d. Albo pi膰 du偶o wody / zielonej herbaty z cytryn膮. Poza tym trzeba je艣膰 regularnie! ja zawsze w pracy nic nie jad艂am, a potem zapycha艂am sie w domu tym, co by艂o pod r臋k膮 - a pod r臋k膮 s膮 praktycznie zawsze niezdrowe i kaloryczne rzeczy, jaki艣 chleb, makaron, spaghetii, kebab ... i tak doprowadzi艂am sie do 15 kg nadwagi (siedz膮ca praca robi swoje). ale teraz jestem na diecie Fish in water, przywo偶膮 mi rano 5 posi艂k贸w na ca艂y dzie艅 i w ko艅cu nauczy艂am sie regularnie jesc, czego wczensiej nie robi艂am od lat ... warto wzi膮膰 si臋 za siebie - efekty s膮, p贸ki co 7 kg zrzuci艂am, czeka mnie jeszcze co najmniej drugie tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile kosztuje taki obiadek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hoodia Gordonii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka345
Ja w艂a艣nie stosuj臋 preparat z wyci膮giem z kaktusa ( mam dok艂adnie ten -www.skracaj.com/51cf.html) i naprawd臋 jest dobry na zmniejszenie apetytu. Po trzech miesi膮cach stosowania uda艂o mi si臋 zrzuci膰 17 kilogram贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia72
mi sie niestety apetyt zwi臋ksza, a nie zmniejsza, ju偶 nie wiem, co robi膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez mam z tym apetytem problem , i to wielki , bo od jakiegos miesiaca jem za 2 nie wiem skad to sie wzielo , ciagle cos jem nawet po 21 ych. .... chcialabym skurczyc zoladek tylko jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mialam skurczyc zoladek , a sie nazarlam jak swinia'

Udost臋pnij ten post