Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela 26

rodzić z łuszczycą

Polecane posty

Gość ewela 26

witam.dziewczyny chciałam zapytac czy jest tu jakas mama która "rodziła z łuszczyca" ja mam własnie z łuszczyce i jestem przerazona jak to bedzie tzn cholernie sie krepuje a juz koszula nocna mnie przeraza wolałabym piżame ciazowe czy ktos mi może cos podpowiedziec :)

Gość gość 21
Hahaha z łuszczycą, no nieee :D Łuszcyca to innaczej łupież na głowie. Ja tak to zrozumiałem :) Ale pewnie chodzi o to że skóra Ci się łuszczy. To tak jakbyś napisała rodzic z krostami na twarzy ? Albo z brudem pod paznokciami ?? Co jest ważniejsze ?

Gość ewela 26
od razu wiadomo ze nie masz łuszczycy i kompletnie nie rozumiesz tematu. tak rodzić z łuszczyca czyli z plamami na ciele do twojej wiadomości.

JA co prawda nie mam łuszczycy ale mój mąż ma i wiem coś na ten temat. Nie jest to przyjemna choroba. Po pierwsze bęziesz rodzic w szpitalu, gdzie pracują ludzie obyci z różnymi chorobami Po drugi uwierz mi będzie ci wszystko jedno jak wyglądasz bo wszystko będzie ci cholernie boleć

Gość gość
khghfhj

Gość gość
ja mam luszczyce i popieram zdanie poprzedniczki jak bedziesz rodzic bedzie ci wszystko jedno :) powodzenia i nie przejmuj sie tym.nie warto

Gość ewela 26
ogólnie mam plamy na nogach tylko, może nie tyle przejmuje sie lekarzami co pozniej tym że bede leżała na sali z innymi dziewczynami no co tu dużo mówic bede sie wyrózniac i to mnie krepuje najbardziej ...no ale zdrowie dziecka najważniejsze