Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ano pewien ktoś

myślałem że już będziemy na zawsze razem:(

Polecane posty

Gość ano pewien ktoś

Byliśmy razem 4 lata i plany na przyszsłość, dom, dzieci, itp... Nasze drogi zaczeły rozchodzić się bo każdy zajoł się swoją praca itp... teraz będzie nas troje:) ale nas już nie ma:( Kocham ją ale ona już mnie chyba nie... to dla nas ciężko pracowałem:( moglibyśmy teraz mieć wszystko ale cóż.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość ano pewien ktoś
słucham naszych melodi i chce mi się wyćććććććććć dlaczego ktoś musi zawie s c?????????????? Czy słowa nie mają znaczenia?????????????????? obiecałaś miiiiiiiiiii

Gość ano pewien ktoś
zwalę sobie gruchę pod jej fotkę ................................................................................................. ....................:( dlaczego ty sukooo!!!!.........................:(

Gość ano pewien ktośjj
idiota jedno piętro wyżej