Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJ 80"s

Moje najlepsze kawałki lat 80tych

Polecane posty

Gość DJ 80's
sorry model ale moim prywatnym zdaniem kawałek który wrzuciłeś nijak pasuje do tematu, a jak dla mnie to muza dla nieźle zrąbanych psycholi (Current 93) bez obrazy

Pisz zawsze nad linkiem autora i tytuł, bo nie chce mi się wchodzić w każdy link, a 97% utworów które wklejasz to oklepane standardy, które zna na pamięć każdy pasjonat gatunku. Wiem leń jestem :P

Gość DJ 80's
przecież taka jest konwencja tematu Dave_Gahan by wklejać oklepane standardy, wysil sie nieco i pokombinuj, to naprawdę tylko kilka mało męczących kliknięć myszką. pozdro

Żeby nie było - Wkleję kilka mniej znanych ale fajnych ; wszedzie przedrostek youtube.com - bo mi super algorytm kafeteryjny uznał posta za spam ABC - Fear of the World /watch?v=-kGNXrSJ6Bs Bryan Ferry - Don't Stop The Dance /watch?v=XjhTHQhJLxs

ile można linków wkleić w jeden post bo mnie zaraz k****ca wezmie z tym filtrem antyspamowym. DJ - nie wszedzie piszesz co to za kawałek i o to mi chodzi dalej jadąc ; BLUE SYSTEM - MY BED IS TOO BIG /watch?v=iFU4Q622HcU Check Up Twins - Sexy Teacher /watch?v=yzwuvRtrjR4 Den Harrow - Overpower (1986) /watch?v=eeyzYC-97T0 Canton - Please don´t stay /watch?v=q7KnHmwau3U Flash And The Pan - Midnight Man (1985) /watch?v=xoc3Bwv6NAU

Gość DJ 80's
zwolnij daj posłuchać... nie wszędzie wklejam bo nie zawsze mi sie chce, tez mogę czasem poleniuchować ;)

na dzisiaj kończymy na literze F bo kafeteria uznaje mnie za spam i każe wpisywać bardzo wredne captche, do tego youtub też mi coś nawala :) z tego co widze bardziej lubisz rocka, a ja typowo elekrtoniczne 80's (zreszta patrz nick mój :D )

Gość DJ 80's
lubię każdy rodzaj "dobrej muzyki" italo średnio, tylko kawałki które w jakiś sposób pozytywnie się kojarzą, muszę patrzeć na twój nick, w jakimś celu go umieściłeś ;)

ABC ma dużo fajnych kawałków, np. show me, poison arrow, ogólnie pierwsze 2 płyty są warte uwagi. żadna z tych piosenek nie jest typowo 'Italo' , po prostu ktoś tak se wpisał ładując filmik na jutuba ; mam takich kawałków tysiące na dysku (wyselekcjonowane chyba z milionów :) ) może wkleję kiedyś jakieś , bo na razie próbuję ogarnąc nowy algorytm kafeterii (jak ostatnio tu byłem to trochę inaczej tu wyglądało wszystko)

Gość DJ 80's
wrzucaj wrzucaj, warto zebrać to co najlepsze w jednym miejscu i pokazać światu kafe się pieprzy jak zwykle gdy ktoś próbuje poprawiać to co poprawy nie wymaga, ale cóż, taka przypadłość ludzka...

Gość gość
nie moge linków wkleić :(