Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fujarka1234

Reklama nutelli? Co to? ' podmienienie w szpitalu'

Polecane posty

Gość fujarka1234

Oglądałam dziś Kuchenne Rewolucje ale na internecie bo nie mieszkam w Polsce. I w przerwie leciała reklama nutelli I tam słyszę taki tekst z ust dziewczynki: chyba musieli mnie podmienic w szpitalu. - co to za teksty? czy oni nie sprawdzają co puszczają na antenę? przecież słuchają tego dzieci i bez wątpienia to ma na nie jakiś wpływ. :-S

Gość fujarka1234
widzieliście ta reklamę?

tak, ta paskudna reklama leci już niestety dość długo w tv, jest mega kiepska, ten dubbing nawet nie wiadomo kto to myśli, a najlepszy tekst " i jak ubrana - o tej porze" :D a ludzie są zwyczajnie ubrani :O dno nie cierpię tej reklamy! I poprzedniej, kiedy to tatuś patrzy na córeczkę i mówi "a jeszcze pół roku temu ubierała się na różowo" :O

Gość fujarka1234
zgadzam sie pani czkawko. w ogóle to polskie reklamy to tragedia. 10 min ?! I o pincet decybeli głośniej niż normalny program. same reklamy tandetne i jakby dla idiotów.

Gość łisszz
widziałam też właśnie mi się to nie spodobało...pomyślałąm sobie że takie sytuacje serio się zdarzają i nie powinni sobie jaj z tego robić.. ostatnio nawet był jakiś film o takim przypadku

Gość fujarka1234
ja pomyślałam ze takie dziecko jak cos takiego uslyszy to zaburzy mu to poczucie bezpieczeństwa? może mu zostac cos takiego w pamięci . jestem w szoku ze osoby odpowiedzialne za ta reklamę nie mialy podobnych odczuć.

Nie przesadzajcie ;P mi moja starsza siostra często mówiła jak byłam mała, że mnie podmienili w szpitalu i jakoś nie mam traumy ani urazu psychicznego z tego powodu. Fakt, reklama średnia ale już bez przesady, że się dzieci przez nią jakiejś psychozy nabawią.

Gość gość
Czuję jakiś niesmak.

Gość gość
nooo

Dramatyzujecie. Jak byłam w Kanadzie to czasem oglądałam TV i tam dopiero reklamy są masakryczne. Na dodatek u nas jakiś serial, dajmy na to Przyjaciele trwa 30 min z reklamami, tam 50 - reklam jest o wiele więcej i częściej. Jak wróciłam do Polski to nie mogłam się przestawić, że mam na "siku" czy herbatę TYLKO 10 minut :p Ale faktycznie, reklamy wszędzie są coraz głupsze... A już nie wspomnę to różnowych pedziach, T-mobile - dzieciaki skaczą po aucie, wariują, jadą bez pasów... też na to nikt nie zwrócił uwagi :o

Dramatyzujecie. Jak byłam w Kanadzie to czasem oglądałam TV i tam dopiero reklamy są masakryczne. Na dodatek u nas jakiś serial, dajmy na to Przyjaciele trwa 30 min z reklamami, tam 50 - reklam jest o wiele więcej i częściej. Jak wróciłam do Polski to nie mogłam się przestawić, że mam na "siku" czy herbatę TYLKO 10 minut :p Ale faktycznie, reklamy wszędzie są coraz głupsze... A już nie wspomnę to różnowych pedziach, T-mobile - dzieciaki skaczą po aucie, wariują, jadą bez pasów... też na to nikt nie zwrócił uwagi :o

Gość nureczka ze sznureczka
ja nie widziałam tej reklamy. oco chodzi?

Gość wwisienka_
Jadą, autem, chyba na wakacje (wnioskuję po bagażach) rodzice i dwójka dzieci w wieku szkolnym. Te małolaty :D skaczą po aucie, rzucają czym popadnie, uderzają ojca-kierowcę (!!) młotkiem-zabawką-dmuchańcem, harmider, hałas i grymas mamsi. Nagle CUDEM widzą bilbord "2 tablety za złotówkę - tylko t T-Debile (T-Mobile)". I dzieci jadą z tabletami grzecznie zapięte pasami... ALE który rodzic dopuszcza tego, że dziecko tak się zachowuje? Rodzice nie reagują, dzieci robią co chcą, jakby tatuś mocniej zahamował to wyleciałyby przez przednią szybę z hukiem i śmierć na miejscu. ZERO WYOBRAŹNI.

Gość gość
o matko . super przykład dla dzieci - wejdzcie rodzicom na głowę to dostaniecie tablety. brawo!

Gość gość
reklama nutelli to dno. Ten ojciec to jest chyba z 10 lat starszy od córki. w dodatku poatrzyla na nia jakos tak lubieznie:o

Gość gość
tez to zauważyłam. mi się nie podobają te reklamy bo jakieś nie dla normalnych ludzi. bazuja na prymitywnych jakiś pobudkach

Gość mayorka
A ta z nutellli to na jakim kanale leci? Też nie miałam okazji zobaczyć.

Gość gość
Tak, niech dzieci żrą Nutellę na śniadanie. Na pewno będą zdrowsze. Obrzydliwa reklama.