Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18Nastka25

Płaska jak deska.

Polecane posty

Gość wspomnieni922
wiesz co rzadko się mylę więc badź dobrej myśli i trochę wiary w Sb ;)

Gość wspomnieni922
ok dzięki i do usług jak coś to jestem ;)

Gość wspomnieni922
ok dzięki i do usług jak coś to jestem ;)

Gość 18Nastka25
Prawdopodobnie wróci w przyszły piątek ,to się odezwę jak poszło,jak po spotkaniu itp..

Gość wspomnieni922
ok bede czekać

Gość 18Nastka25
Idę spać, dziękuje jeszcze raz za wszystko,jakby coś to pisz tu.. Jakbyś Ty miał jakiś problem,czy Wgl chciałbyś pogadać.. Dobranoc

Gość wspomnieni922
ok myslę ze skorzystam z propozycji :) dobranoc :)

Gość gość
pogon tego typa, bo on jakis dziwny jest 🖐️

Gość gość
Też jestem plaska, nie noszę push-upow a i tak dużo osob mówi mi ze jestem śliczna :) to nie w cyckach tkwi piękno

Gość gość
U mnie podobnie,noszę stanik 75A z lekkim push up,a i tak za duzy jest,ja sie boje,ze jest ok,a potem chłopak zobaczy cyce i sie wycofa..nie wiem, ja mam takie schizy..

Gość 18Nastka25
Jest tu kto?

Gość wspomnienie 922
i jak tam?

Gość gość
Jeśli chcesz sobie oszczędzić ewentualnej upokarzającej sytuacji podczas sytuacji intymnej, przyzwyczajaj chłopaka do swojego wyglądu na co dzień. Zacznij nosić zwykły stanik bez push-up'a i zobacz jak zareaguje.

Gość 18Nastka25
Jeszcze nie wrócił, nie pisaliśmy dość długo już,bo nie ma nic na koncie, tęsknię za nim... Gdyby mnie zostawił,to ja bym chyba sobie coś zrobiła...:(

Gość 18Nastka25
Ciężko by mi było pokazać się mu w tym biustonoszu bez push-upu ,a co dobiero bez biustonosza..ja nie wiem jak to ogarne. A poza tym mój rozmiar to chyba tylko staniczki dla dzieci ;/

Gość PrawaTywe nawrócona
Z przodu deska, z tyłu deska a na imie ma Tereska

Gość 18Nastka25
Tyłkiem nadrabiam przód..tyle dobrze..

Gość gość
Decha

Gość wspomnienie 922
bedzie dobrze kobieta to nie tylko ciało ale przede wszystkim wnętrze ;) i nic sobie nie rób!

Gość 18Nastka25
Tylu chłopaków okalam dla niego, jak on mnie zostawi,to ja już żadnego innego nie chce... Dla wielu ciało to być albo nie być..

Gość 18Nastka25
Olałam*

Gość Diana  IIIIIIIIIIIII
mnie bardziej podobają się osoby chude niż otyłe. Wg mnie szczupła budowa ciała u mężczyzn jest sexowna. Np Bartek Waśniewski. B.zgrabny chłopak. Nie wiem dlaczego tak jest być może to geny (Na Śląsku mężczyźni mają b. szczupłe, wąskie sylwetki. ). Mężczyźni ze Śląska mają "sexapil "

Gość gość
Moja dziewczyna też ma małe piersi i też miała z tego powodu wiele przykrości, wstydziła się przede mną rozebrać, choć to ja jestem nieśmiały, dla mnie ona jest najpiękniejszą i najwspanialszą, więc się nie przejmuj, jeśli jakiś chłopak zostawi Cię ze względu na biust to wiedz że ma dzieciak mało oleju w głowie.

Gość 18Nastka25
Ile masz lat? I jak zareagowałeś jak znaczyłeś ją nago? Co sobie pomyslaleś? Szczerze proszę... Ważne dla mnie to jest.. Twoja dziewczyna zapewne ma mały biust,ale to i tak dobrze ma,ja nie mam go wcale..same sutki..

Gość 18Nastka25
Zobaczyłeś*

Gość 18Nastka25
Jak ostatnio ubrałam sukienkę i tak wyglądało,jakbym nie miała stanika,to słyszałam głupie śmiechy i teksty 'patrz jaka deska'...to jest jak zauważalna choroba ,jak idioci się śmieją z chorych ludzi,tak i ze mnie...źle się ze sobą czuje..ubiore push-up, to jestem pewniejsza siebie...

Gość wspomnienie 922
posłuchaj dobrych rad i się nimi nie przejmuj ci co się śmieją czy dokazują to kretyni, wielu facetom się podobasz i się spodobasz ;) bądź pewniejsza Siebie na pewno jesteś wspaniała choć Cię nie znam to mam takie wrażenie a ludźmi się nie przejmuj z czasem będzie lepiej bo będzie on przy Tobie ;)

Gość 18Nastka25
Dziękuje za miłe słowa :) wiem,ze jak on ze mną będzie,to świat będzie kolorowy..:) jeszcze 3 dni do powrotu, trzymaj kciuki :) chciałabym mieć takiego przyjaciela jak Ty..;)

Też się tak bałam mając 17/18 lat.. mój ma 22 lata a ja jestem w sumie dość szczupła, a co za tym idzie płaska.. zwłaszcza jak Go poznałam.. nie dawałam sie dotykać itp, powiedziałam Mu nawet ze nosze push-up - czułam sie przy tym koszmarnie xD ale nic złego mi nie powiedział :) a wczesniej z dużego push-up zmieniałam na coraz mniejsze zeby się nie ośmieszyć zdejmując w przyszłości stanik.. tak czy siak pomogło :) a w międzyczasie dowiedziałam sie ze jak na moją figure, to nie jest aż tak koszmarnie, jak mi się wydawało :) Głowa do góry :*

Gość gość
moja kuzynka też jest płaska jak deska i też nosiła staniki wypchane do póki jej chłopak nie powiedział że lubi ''małe piersi'' i że noszenie staniku wypchanego to oszukiwanie samej siebie ;)) i od tego czasu nosi zwykłe staniki nie wypchane ;-)