Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18Nastka25

Płaska jak deska.

Polecane posty

Gość gshjahd
Ja jestem bardzo szczupla i tym samym mam nie duzy biust ale mam faceta ktory tak z***biscie mnie dowartosciowal ze nie mam wogoleeeeeee kompleksow, jesli on cie naprawde kocha to pokocha twoje male cycki :) I beda mu najpiekniejsze i najslodsze na swiecie... A Jesli chodzi o powiększenie to dla mnie zawsze "rosną" a raczej nabrzmiewaja kiedy biore tabletki anty, wiec jak masz zamiar sie z nim bzykac to idz do gina i niech Ci przepisze, dwie pieczenie na jednym ogniu :)

Gość 18Nastka25
Nie spodziewałam się,ze tu tyle wartościowych ludzi siedzi :) dziękuje Wam! Chyba nabrałam troche pewnosci i wiary w ludzi..:) ja kiedyś też nosiłam wielkie staniki, jak mialam 15,16 lat i ubierałam się w dresy,a teraz mały stanik,ubieram się jak dziewczyna i od razu więcej chłopaków się mną zainteresowało ,niż kiedyś ..;) ale i tak na basen nie chodzę i boję się co będzie podczas takiej intymnej sytuacji.. I to jeszcze ze zależy mi na tym chłopaku,jak na żadnym innym...

Gość 18Nastka25
Nie spodziewałam się,ze tu tyle wartościowych ludzi siedzi :) dziękuje Wam! Chyba nabrałam troche pewnosci i wiary w ludzi..:) ja kiedyś też nosiłam wielkie staniki, jak mialam 15,16 lat i ubierałam się w dresy,a teraz mały stanik,ubieram się jak dziewczyna i od razu więcej chłopaków się mną zainteresowało ,niż kiedyś ..;) ale i tak na basen nie chodzę i boję się co będzie podczas takiej intymnej sytuacji.. I to jeszcze ze zależy mi na tym chłopaku,jak na żadnym innym..

Gość wspomnienie 922
bede trzymac kciuki ;) a jak masz jakiś problem to zawsze możesz pisać ;)

Gość 18Nastka25
Pisałam z nim przed chwilą.. Dziwnie się zachowywał.. Pisał,ze nie chce mu się tu wracać ...:( olewał mnie.. ja już nie wiem nic....:( chyba naiwna jestem,ze myślę,że mogę go mieć...

Gość gość
Zrob sobie operacje to sie przestaniesz wstydzic, z reszta i tak to codziennie robisz. Facet nie jest idiota, zauwazy(l), ze sie wypychasz.

Gość wspomnienie 922
weź się p*****lnij gościu... :/

Gość wspomnienie 922
przed wyjazdem było ok miedzy wami wiec może ma zły dzień albo jest inny powód zobaczysz co będzie jak przyjedzie na zapas się nie denerwuj, co do operacji to nie jest dobre rozwiązanie... jesteś taka i taka powinnaś być ja tak myślę

Gość gość
hej jestes autorko???

Gość gość
zapytaj go czemu zmienil zdanie, zapytaj czy moze kogos tam poznal...

Gość mała_mi_sia
Powiem ci cos autorko. Sama jeste plaskam a gdy bylam z moim exem (rozstalismy sie z powodu kłótni), to mial przede mną cycate a mimo to uwielbial seks ze mna i zawsze przy mnie mial erekcje - a to dostateczny dowod ze podniecala go z plaska klata i ladna pupa. poza tym czesto chcial seksu ze mna, uwazal ze jestem w tym swietna bo to ze jestem plaska jak deska nie oznacza ze jestem kłodą, wrecz przecziwnie, wilam sie dziko. a i najwazniejsze to nie narzekaj przy chlopaku na temat swoichb piersi bo to narzekanie, a nie brak piersi zniecheci go do ciebie. masz byc pewna siebie. ja bylam pewna siebie i uwazalam sie za mega seksowną. on ten seks we mnie widzial

Gość gość
dziewczyny a macie jakies zdj??? Albo jakies aktorki zeby bylo porownac mozna.... ja mam 23 lata skonczone ale deska niestety tez jestem.... cycki to moj kompleks od zawsze;//// sa male a brodawki sa wielkosci gumki od olowkaaa..... nie lacza mi sie.... jak sie schyle nic nie widac ..... dziewczyny z podstawowki maja wiekszeee.... moje sa podobne do tych co na zdj....http://www.kimono.pl/Goraca-sesja-Freja-Beha-Erichsen-w-Vogueu-SEKSOWNA-MIMO-MALEGO-BIUSTU-g1296-13623

Gość mała_mi_sia
ja mam jeszcze mniejsze od tej baby na zdjeciu :D

Gość gość
a ile masz lat ile wzrostu i ile wazysz??? Bo ja mam 162. 23, i 45kg

Gość mała_mi_sia
ale w sumie to ciesze sie, bo mam strasznie seksowne oczy przez co jestem atrakcyjna dla mezczyzn. jakbym miala duzy biust to bym wygladala jak seks bomba. a jesli chce sie znalezc faceta nie myslacego wylacznie o seksie to trzeba troszke skromniej wygladac. duzy biust pasuje dziewczynom brzydkim z twarzy. np mam taka znajomą, duzy nos, meska szczeka, brzydkie oczy ale podoba sie bo ma ogromny biust ;)

Gość mała_mi_sia
jak laska ma ładną twarz, seksowne oczy bądź usmiech, biust nie odgrywa takiej roli ;] wierzcie mi 160 lat,20, waze 45 kg

Gość gość
ja mam faceta, mowi mi ze to co ze nie mam, ale mam za to fajne nogi, pupe....

Gość gość
usta mam ladne duze :) zgrabna jestem ogolnie....

Gość mała_mi_sia
no wiec sie nie masz czym przejmowac! :)

Gość wołąnie na puszczy
dziweczyny przestańcie wreszcie patrzeć na siebie jak na przedmioty! same sie tak traktujecie a potem sie dziwicie że jakiś kretyn nie widzi w was człowieka tylko cycki i du..e. owszem cechy zewnetrzne są o tyle ważne że decydują o pierwszym "zahaczeniu oka". ale jak już sie z kimś spotykasz to wiedz że on doskonale wie bo to widać, że masz mały biust. jeśli się już z Tobą umawia to nie dla twoich choler..ych cycków! pewnie że będzie chciał w końcu mieć z Tobą sex ale jego jakość będzie zależeć od tego co masz w głowie jaki masz temperament, na ile ci na nim zależy a nie od tego ile masz w biodrach czy biuście traktujcie się dziewczyny z szacunkiem a nie jak lalki barbie a jeśli facet na ciebie patrzy przez pryzmat biustu to uwierz mi i olej go jak najprędzej

Gość cvhbcvbcvb
"Podobam sie chłopakom,ale kazdy leci na cycki." nie wszyscy są tacy prymitywni :O podobałoby ci sie to gdyby ktos ci powiedział ze wszystkie dziewczyny lecą na penisy???

Gość gość
A co jak się okaże, że on ma małą fujarkę? Nie będziesz już chciała się z nim spotykać?

Gość wołąnie na puszczy
dobre pytanie choć różnica jednak jest

Gość gość
wiecie ja mysle ze faceci sa wyrozumiali.... ze to My same mamy taka teorie jestem decha nie moge miec faceta albo ktory mnie zechce... albo kobiety z wiekszym cyckiem ze tak powiem nam potrafia dopiecc ze ona maja czym oddychac ze sa seksowne atrakcyjnee a My jak dzieciii

Gość mała_mi_sia
no mi tak raz dopiekła taka cytata, tyle, że ja mam za sobą już 3 partnerów, a ona ani jednego ;) zazdrość

Gość gość
a to jakas znajoma?? co mowila??? Ja nie pamietam takich tekstow czasami cos sama mowie na ich temat ale ze smiechem...

Gość wołąnie na puszczy
ja myślałem że to faceci stroszą się jak koguty a to kobiety, nie... dziewczyny skaczą sobie do oczu żeby wygryźć inną.. tym się różnimy od zwierząt:) taki samiec - lew pozbywa się innych samców, wygania ich albo podporządkowuje i bierzę którą chce u ludzi odwrotnie. dziewczyny skaczą przed atrakcyjnym samcem i krzyczą jak Osioł do Szreka przed wyprawą po królewnę; "Mnie weź mnie weź!"

Gość myslę, że ten brak cycków
pomoże Ci kiedyś znaleźć wartościowego faceta. Takiego naprawdę wartościowego. Życzę Tobie, żeby to był ten obecny.Pozdrawiam, 3 -maj się.

Gość 18Nastka25
Się Was uzbierało :). Może niech to będzie terapia dla płaskich kobietek :) ja nabrałam pewności siebie dzięki Wam tu wszystkim, wszystko przeczytałam i sama o sobie powiem,ze mam fajny tyłeczek,dziewczyny mi zazdroszczą xd nie jestem zbyt chuda ,bo waże 56kg na 166cm ,ale nie ma aż takiej tragedii.. Znacie też ten ból ,gdy dziewczyny gadaja o cyckach, kupuja biustonosze,a my co ..tylko sobie pomarzyć możemy..:)

Gość 18Nastka25
A jeśli chodzi o porównanie - małe cycki, mały penis - gdyby mój facet miał nawet miniaturke,to bym go kochała. I nawet ta jego miniaturke bym kochała.bo dla mnie jest ważne wnętrze człowieka,jaki jest wobec mnie ,jak mnie traktuje.. Co z tego gdyby miał ogromnego i byłby piękny,jak pusto w głowie.. Nie mówię,ze zawsze tak jest i nie chce nikogo urazić.. Ale takie jest życie..dostaje się po tyłku za błedy natury.