Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooooooooooooioś

jak go odzyskać?

Polecane posty

Gość goooooooooooooioś

historia jest krótka: rzucił mnie rok temu bo nie wie czy kocha. przez cały rok kontakt regularny, czasem rzadziej a czasem codziennie, dużo wspólnych imprez, dużo gadania ale żadnej, ŻADNEJ fizyczności i bardziej to ja zabiegałam. teraz jakby inaczej, bliżej - przytula, poprawia grzywkę, przytrzymuje w pasie, dotyka w nos, częściej pisze, ładniej pisze. koleżankom moim mówi że jestem najlepszą dziewczyną na świecie i najfajniejszym co go spotkało w życiu. co zrobić? sama wyjść z inicjatywą powrotu? czekać na niego?

Gość 18Nastka25
Skoro już tak dobrze jest,to daj mu na przykład tydzień,a jak nie to sama wyjdź z inicjatywa, kocha Cie widac ;)

Gość goooooooooooooioś
boję się wyjść sama z inicjatywą, boję się ze się sparzę i że on nie chce. poza tym to on mnie rzucił, więc niestety w mojej głowie siedzi, że on powinien wyjść z takim tematem. co robić ech

Gość 18Nastka25
Rozumiem Cię.. Skoro teraz tak jest i po takim czasie to znaczy ze wie co czuje teraz. Albo mógł Cię olac albo sie starac o Ciebie i to robi;) moja przyjaciółka ma identyczna sytuacje..i pisze znow do niej.coraz wiecej i wiecej..a wczoraj jej napisal,ze chce znow sprobowac :) wiec czekaj,albo mu jakos zasugeruj;) on moze nie wie,jak Ci to teraz powiedziec

Gość goooooooooooooioś
chyba jeszcze trochę poczekam :) w tym czasie nikogo nie miał, ja też nie. ja biegałam na jakieś tam randki, jakieś przelotne romanse. co on to nie wiem, ale wiem że też poznawał dziewczyny, no i tak oboje sobie stoimy w miejscu, sami. nie wiem tylko na ile jego zachowanie to nie jest zwykła sympatia - on nie jest z gatunku idiotów, co się do byłych nie odzywają. z drugiej strony przede mną była dziewczyna z którą był jakieś dwa lata i ich kontakt jest zerowy, jak się spotkamy przypadkiem we troje w knajpie (ja - ona - on) to on lata za mną, nie za nią :) a może jakieś sztuczki? jakiegoś innego faceta sobie załatwić u boku? na chwilę, na jedną imprezę, byleby się mu pokazać? może to go ruszy, że nie ma co czekać?

Gość goooooooooooooioś
pomooocy@!

Gość goooooooooooooioś
ech

Gość gość
jestem z chłopakiem juz ponad rok, kocham go najmocniej na swiecie (tak, to moja pierwsza miłosc, mam 18 lat, on 21), nie wyobrażam sobie życia bez niego, jest dla mnie wszystkim. mimo to zawiódł mnie kilka razy. A w końcu tez i porzucił. Czułam się okropnie. Nie mogac poradzić sobie bez niego zamówiłam urok miłosny na http://magicznerytualy.pl i znowu Go odzyskała. Mam nadzieje ze na stale.

Gość gość
Swego czasu rozstałam się z chłopakiem, powodem nie był brak miłości. Byliśmy razem cztery lata. Bardzo mi źle i smutno. Nie wiedziałam jak dalej żyć. Jak poradzić sobie z tęsknotą i miłością, jak co rano wstać, jak pracować kiedy w głowie i sercu On wciąż był on. Tyle już łez wylałam a jednak nie pomogło, nie było mi lżej. Wiedziałam że jedyną szansą na normalne życie dla mnie jest odzyskanie Go. Koleżanka dała mi adres strony http://urokmilosny24.pl , postanowiłam skorzystać i zamówić urok miłosny. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Mój Andrzej do mnie wrócił, a ja odzyskałam radość życia.

Gość gość
Wiem, że nie powinnam bo ten Pan tego nie chce ale muszę go pochwalić. Pomógł mi pan od białej magii, ma stronę http://magia-anielska.pl Jego rytuał zdziałał cuda i odzyskałam męża, chociaż rozwód był już praktycznie przesądzony.