Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnieni922

Chcę rzucić palenie... Co może mi pomóc

Polecane posty

Gość wspomnieni922

Chce rzucić palenie ale bez gum i plastrów nikotynowych, i jak już dzień lub parę dni nie palę to wracam do tego z powrotem

Gość Dzeweczka212
Duzo sexu zamiast xd a tak serio polecam chmpix nie wiem czy jest dotepny w pl ale ja nie zapalisz kilka dni z tym juz nie zapialisz wogole

Gość wspomnieni922
a co to jest? jakieś tabletki?

Gość znowu 10 osób, cholera
jest dostępny w pl na receptę mój znajomy palił od 10 roku życia i po tym rzucił :D to lek na głowę :D a nie nikotyna w tabletkach bo od nikotyny w tabletkach nie oduczysz się palić skoro nadal ja przyjmujesz/

i to sie champix chyba nazywa

Gość wspomnieni922
nie biorę tabletek sam od sb nie pale przez kilka dni a potem się łamię i wracam

Gość ALICJA_26
palilam od 18 roku zycia i w tym roku przestalam. mam 26 lat. poszlam na bioprądy :) 250 zl :) polecam ci biorezonans :) ja go robilam w krakowie na ul. boleslawa komorowskiego :) nie pale od lutego :) ani jednego papierosa :)

Gość wspomnieni922
ok po patrze za tym dzięki :)

najpierw jak to jadł to sobie mówił że zapali póxniej a później zapominał :D jak już nie zapalił później to znowu trochę przekładał i po paru dnaich zorientował się ze nie pali już :D nie masz ochoty na papierosa po tym po prostu mimo że nie powoduje wymiotów czy innych rzeczy jak zaplisz. śmieje się że upośledziło mu mózg i zapomniał że pali :D to jest drogie kosztuje ok 200-300zł. zjadł więcej niż jedno opakowanie, ile nie wiem ale jedno mu zostało więc przewidywał że będzie to dłużej trwało. palił jak smok i same mocne papierosy i praktycznie od dziecka a teraz ma 30 lat.

Gość wspomnieni922
pochodzisz z niezłej patologii jak twoi koledzy palili od 10 roku życia

baa, patologie mam w genach mój dziadek palił od 13 roku życia i po 63 latach rzucił palenie z dnia na dzień bo się w*****ł że nocą musi wstawać i schodzić zapalić, a nogi go bolą :D idąc twoim tokiem rozumowania to skąd Ty pochodzisz skoro jesteś tak durny że palisz a w dodatku brak Ci silnej woli aby rzucić :D ?

Gość wiolkaxx
ty tez jestes niezla patologia skoro jest juz dzien roboczy a ty nie spisz tylko siedzisz na forum i dajesz sobie prawo do oceniania innych i mowienia ze pochodza z patologii, powinnienes juz spac :) a nie za chajs matki balowac

Gość powiem Ci że mi pomógł
E PAPIEROS