Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA_26

WYKSZTAŁCENIE W TYM KRAJU

Polecane posty

Gość ALICJA_26

Po prostu jestem wściekła. Zatrudniłam do siebie do firmy już trzy osoby i za kazdym razem kladlam nacisk na to, zeby osoby te mialy wyksztalcenie wyzsze bo skoro mam placic komus pensje 1800 zl to chce dac taka prace komus kto meczyl sie na studiach 5 lat. Ale uwaga, wkurzylam sie bo dla osob po studiach ciezko jest zrobic podstawowe zadania jakie mu daje do wykonania !!! ALE CO JEST NAJSMIESZNIEJSZE ?!?!?! zainteresowalo mnie cv dziewczyny ktora ma 19 lat i w tym roku napisala mature i skonczyla ogolniaka i co ?! Dziewczyna spisuje sie 1000 x bardziej niz wczesniejsi na okresie probnym ktorym podziekowalam. Jestem z niej mega zadowolona, pracuje dwa tygodnie i jestem przekonana z zatrudnie ja na umowe o prace i przysiegam wam ze modle sie zeby dziewczyna nie wyleciala do stanow bo ma taki plan bo jest mega ogarnieta i jestem zszokowana !!!!!!!!!!!!

Gość łysy patafian
ahahaha to pewnie ta dziewczyna pisze :D

Gość ALICJA_26
no chyba raczej nie za bardzo :) po prostu nie moge wyjsc z podziwu ze wkoncu nie musze sie martwic o znalezienie ogarnietej osoby

Gość gość
po prostu jest tak tępa jak praca którą wykonuje. Wpasowała się w tło.

Gość ALICJA_26
nie moja wina ze stac mnie na zatrudnienie kogos dajac mu 1800 zl i umowe o prace a tobie brakuje pieniazkow na jedzonko koncem miesiaca :) calusy :)

Gość ALICJA_26
Anooo, nie, przeciez pewnie jestes prezesem poteznej korporacji i zarabiasz wiecej niz ja :) a ja z cala pewnoscia odziedziczylam firme po moim ojcu i jestem rozpieszczona coreczka tatusia a jak mialam 18 lat to tata kupil mi najdrozszy samochod sprowadzany ze stanow bo tak mnie kocha :) i pewnie mam bogatego meza :) czlowieku lecz sie na mozg i nie wku r wiaj ludzi

Gość gość
nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz i piszesz że mi czegoś brakuje??? idiotka z ciebie.

Gość gość
no i

Gość gość
ty sie sama lecz wymyślasz rzeczy które mi nawet do głowy nie przyszły wariatko. Tak tak, jestem prezesem korporacji :D

Gość gość
tak na marginesie to mam kupę szmalu ale ciebie to nie obchodzi, włąśnie cie skreśliłem jako kandydatke na zone.

Gość ALICJA_26
Nie znam Cie, a ty nie znasz MNIE. Wiec zastanow sie czlowieku zanim zaczniesz sobie dawac prawo do tego, aby oceniac to czy praca jest denna czy nie. I gowno cie to za przeproszeniem interesuje. Napisalam po prostu post bo chcialam z kims pogadac , z kim na poziomie i tyle w temacie. Jak ja mialam 19 lat to stalam na mrozie z ulotkami za 5 zl na godzine i nie mialam mozliwosci rozwoju a jak szlam na studia to nie mialam nawet na bilet autobusowy i bylo mi ciezko znalezc prace bo nikt mi jej nie dal nie dlatego ze bylam glupia tylko nikt we mnie nie chcial wierzyc. Ale jak szlo sie na studia 8 - 10 lat temu to trzeba bylo sie uczyc i zapieprzac i to bylo cos miec wyksztacenie. a teraz ma je kazdy. I zmierzam to tego ze zatrudnilam 3 osoby wielce wyksztalcone z tytulem magistra przed nazwiskiem i nie bylam z nich tak zadowolona jak ze zwyklej prostej dziewczyny ktora ma skonczony ogolniak i uwazam ze nalezy dawac mlodym ludziom szanse zeby sie wykazac, a ty wchodzisz na forum i pieprzysz ze wymyslam jakies bajki i obrazasz tym samym moja osobe i moja dzialanosc a uwierz mi ze moi rodzice nie zyja i nikt nigdy mi w niczym nie pomogl i nie zapewnil mi dobrego startu w zyciu i musialam sama zawsze na wszystko tyrac, wiec zastanow sie 3 razy zanim wyjedziesz z jakims chamskim komentarzem bo pokazujesz ze jestes niewychowanym i rozpieszczonym gnojkiem ktory kipi z zazdrosci. I nie jestem nastolatka o wybujalej wyobrazni tylko mam 26 lat i mnie zycie niezle po d***e pokopalo i siedze na glupim forum i jestem moze z***biscie samotna i nieszczesliwa bo jakby tak nie bylo to spalabym teraz u boku kogos kogo kocham a nie z laptopem w lozku. Ale ty pewnie nie rozumiesz takich rzeczy.

Gość gość
nawet nie wiesz jak trzeba było zapieprzać przed i w trakcie studiów za moich czasów. A jakie ty skończyłaś?