Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto rozmowy z rabatem?

Polecane posty

Gość gość

mam abonament 49,14 w tp za tel stacjonarny w ramach tego abonamentu nie mam zadnej puli minut do wykorzystania(wszystkie połączenia płatne) zaoferowano mi właczenie sobie pakietu "rozmowy z rabatem tp" za 18,14 będe miała 50% zniżki na rozmowy lokalne miedzystrefowe i komorkowe czy warto dokupic sobię taki pakiet do abonamentu?

Gość czy ciebie pogięło ?
67,28 płacić oszustom za nic to jest skandal kup sobie zwykłą anjtańszą komorke za 30 zł a za te pieniądze (67,28) wykup sobie pakiety i rozmwaiaj do woli ze wszystkimi a jezeli wezmiesz ten pakiet z tp do zaplacisz 67,28 za nic +dodatkowo za kazde połączenie nigdy w zyciu zrezygnuj z domowego ja juz dawno zrezygnowalam bo wiem ze nizszego abonamentu niz 50 zł nie ma wiec po co dawac 50zł za nic jak za te pieniądze moge rozmawiac ze wszystkimi w okolo do woli

Gość gość
wg mnie warto bo przypusmy wydzwonisz 100zł to 1 wariant bez pakietu płacisz 149,14 wariant 2 z pakietem wydzwonisz 100zł płacisz 50 zł +za pakiet 18,14 razem placisz 68,14+49,14 razem zaplłacisz 117,28 czyli oszczedzasz o miesiąc 31,86 w skali roku oszczedzisz 382,32 więc nie czekaj tylko szybko zloz zamowienie na 19393 bo pakiety włanczaja zawsze od 1 dnia kazdego miesiąca czyli jak zlozysz dzisaj to od jutra jezeli jutro lub w innym dniu w czerwcu od 1 lipca

Gość ciamciaramcia6872
ja mam jakis abonament dokladnie za 50,41 i jest w ramach tego godzina darmowa na stacjonarne my wydzwaniamy tylko tę godzine a takto dzwonimy z komorek tez mysle nad rezygnacja bo w sumie nie oplaca sie placic 50zł za 1 godzine na stacjonarne

Gość Smak Cynamonu
Ja tam mam abonament w Play, w Formule 4.0 i mam w czapie ile gadam i ile pisze. Chyba najlepsza opcja teraz. Mało tego- poszłam do Salonu i jeszcze sprzedałam tam swoje telefony z których nie korzystam (bo mają taka usługę), więc jeszcze na tym zarobiłam.

Gość Mickeeey Mouse
I ja tez tak zrobiłam- sprzedałam- dzięki za podpowiedź