Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedaca u kresu wytrzymalosci

SPOSOB NA NIEODPOWIEDZIALNEGO FACETA ? - CO Z NIM ZROBIC ?

Polecane posty

Gość gość
no to leć sprawdzić - założę się że nie wytrzymasz

Gość gość
Koleżanki mąż tez wiecznie ja straszył, że się zabije. Ona w końcu nie wytrzymała i powiedziała "zabij sie byle szybko dopuki jestem młoda, to sobie jeszcze kogos znajdę" i od tej pory uspokpokoił się i przestał ją straszyć swoją śmiercią.

wlasnie ide spac :) nie mam zamiaru nic sprawdzac.. tylko kurcze, zostawilam czesc swoich lekow tam :( ja tez mu kiedys powiedzialam zeby sie zabil, dalej bzdury gadal no i co ? nie wiem, nie odezwal sie juz od 3 godzin, moze poszedl balowac...

wariat widze ze rozum odzyskal hahaha :D :D cwel popie****ny

Gość gość
ja tez z takim dziadem sie mecze,jedyna dobra rzecz z tego to dzieci.tez jestem ladna,zadbana. przejrzalam na oczy dopiero po trzech dekadach swojego zycia. ,mimo ze wszyscy przestrzegali przed slubem. czlowiek mlogy .to glupi,dobrze ze znalazlas sile i sie wyprowadzilas,zniszczyl mi chooje nalepsze lata zycia.wpedzil na dno ,w pore sie podnioslam,ale mnie i dzieciom bylo bardzo ciezko.teraz prawie ze soba nie rozmawiamy.bo ja nie widze w nim osoby z ktora moge zamnieniac poglady .wiecznie niezadowolony.dasz palec to chce cala reke.otarlam sie o depresje prawie. teraz trzymam sie zasady nie ogladaj sie za siebie bo zobaczysz diabla,

Gość gość
uwazam ze najlepszy sposob na takich to totalna ignorancja.matka cale zycie mu uslugiwala bronila ja bylam najgorsza.siedziala na lawce i plotkowala.uwazala ze on jest do lezenia jajami do gory.a kobita do zapiedzielania. teraz nie zyje ,ale wiem ze jak mi sie przysni to zawsze ,ale to zawsze spotka mnie cos niedobrego

ale z mezem juz nie mieszkasz ? x najgorsze jest to ze czlowiek wszystko pamieta :( z czasem moze zapomne, ale ciezko bedzie mi zaufac ponownie :( jednak bardzo sie ciesze ze sie wyprowadzilam mam nadzieje ze on mi nic nie zrobi, bo napisal ze ja go zrobilam w ch**a i ze on tego tak nie zostawi,a wiem ze jest msciwy

Gość gość
przed swoim menelem to pieniadze chowam do torebki. do torby portfela zaglada.jak mysli ze nie widze, Jak ma wyplate to czesc odda bo ma dlugi.a ja z nim chodze po pieniadze,bo nie wiadomo co takiemu idiocie przyjdzie do glowy, Jestem wdzieczna losowi ze nie jestem od debila zalezna bo wowczs nie mialabym nawet mjtek na tylek ........................ Uwazam ze ci ludzie maja sieczke.melase w glowie zamiast mozgow Pozdrawiam wszystkie kobiety majace takich jak ja.

Gość gość
przed swoim menelem to pieniadze chowam do torebki. do torby portfela zaglada.jak mysli ze nie widze, Jak ma wyplate to czesc odda bo ma dlugi.a ja z nim chodze po pieniadze,bo nie wiadomo co takiemu idiocie przyjdzie do glowy, Jestem wdzieczna losowi ze nie jestem od debila zalezna bo wowczs nie mialabym nawet mjtek na tylek ........................ Uwazam ze ci ludzie maja sieczke.melase w glowie zamiast mozgow Pozdrawiam wszystkie kobiety majace takich jak ja.

Gość gość
do goscia mieszkam z nim ale sie mijamy

ten frajer z ktorym bylam juz nie jestem i nie bede :D zabral juz pieniadze ze wspolnego konta,ma szczescie ze byly jego, ale na pay pal mi zrobil minusa no gorszej mendy, gorszego cwela jak zyje nie spotkalam..

moj blad ze z nim zamieszkalam, ale sie zakochalam i dawno nie czulam sie tak szczesliwa z zadnym ze swoich bylych jak z nim jednak cos mi podpowiadalo zeby zakonczyc ten zwiazek nawet przysnila mi sie moja mama i powiedziala zeby go zostawic ja zawsze jednak musialam sie spazyc... ale mam nauczke na przyszlosc :) nie dam sie wiecej tak traktowac wszystkie kobiety powinny wiac od takich typow jak najdalej

Gość gość
ja wyszlam za maz z wielkiej milosci,zaslepiona bylam teraz jak o tym mysle jaka bylam glupia.to jestem przerazona,Widac to bylo dookola ze pijak.doil mnie jak glupia krowe. popelnilam wiele bledow w zyciu bo bylam osoba ktora liczyla sie z tym co powiedza inni,nie chcialam nikogo urazic chcialam wszystkich dookola zadowolic,i zemsilo sie to na mnie .......................Teraz uwazam ze trzeba najpierw pokochac sama siebie ,zyc swoim zyciem.a kazdy niech odpowiada za siebie. straszy ze cos sobie zrobi nic nie zrobi bo jest za cwany.,a szantaz emocjonalny to metoda takich typow.

zawsze trzeba obserwowac faceta, jak sie zachowuje itd.. moj byl chamski,a OD CHAMòW SIE UCIEKA! ! ! podobno tez nalezy kierowac sie rozumem a nie sercem bo serce jak widac jest glupie..

Gość gość
Obyś wytrwała w postanowieniu, a jego prymitywne strachy że sobie coś zrob świadczy tylko o jego prymitywiżmie i zadufaniu w sobie bo myśli że jak postraszy to ty z podkulonym ogonem jak wierna suczka przybiegniesz i wyliżesz jego rany. Żałosna karykatura mężczyzny.Bądż silna i nie ulegnij jego wydumanej zemście bo widać że tylko ujadać potrafi i tu kończy się siła

boje sie jednak ze mi cos zrobi moze nawet moje zdjecia do interntetu dac z tej wscieklosci itd.. dawalam mu szanse nie raz, myslal ze jak sie troche uspokoil, nie byl taki agresywny ( choc w slowach owszem,jak sie klocilismy) to juz z nim bede na wieki,jak mnie szantazowal,manipulowal wsciekl sie ze musi sam lodowke zapelniac dla siebie i swojego pupilka i jeszcze placic r-ki,on i tak jedyne co placil jak byl sam to czynsz za wynajem,bo musial,a tak reszte olewal,zaplacil albo nie..

Gość gość
No i wlaśnie jak powie że da twoje zdjecia do internetu to powiesz że zgłosisz to na policję. Jak już tak daleko zaszłaś to nie daj sie zastraszyć. To są jego prymitywne zagrania na które oczywiscie jest sposób. Nie daj sobą pomiatać. Co ,zrozumiał że żródełko z kasą wyschło i trzeba zacząć zapier.d.alać żeby komornik nie zaczął pukać do drzwi? Nie daj się, trzymam kciuki za ciebie.Jesteś panią dla siebie a on co najwyżej może ci skoczyc "na garba".

musialam sie z nim spotkac bo zostawilam leki :( nie rozmawialam prawie wcale z nim,oddalam klucz,dal mi leki i poszlam, baknal cos o koncie ze platnosci u siebie ustawi bo sa na wspolnym koncie, bylam w banku ale zeby rozdzielic konta musimy byc oboje, a on nie jest w stanie bo ciagle beczy, choc mi tez łezki polecialy jak go zobaczylam.. :( tylko tak sobie pomyslalam ale wysłał mi smsa ze probował mnie znienawidzic ale nie moze , jednak jak mu przejda te wszystkie zale moze sie zaczac mscic.. pisze ze nie chce mu sie zyc, bo mnie kocha,ze zawsze jego mysli i wszystko krecilo sie wokół mnie,a teraz on nie ma ochoty zyc, ze podjelam zla decyzje, tylko ze ja czulam sie traktowana ja przedmiot, a przeciez dziewczyna musi miec zzacunek do samej siebie, wiec nie moge z nim byc,ale on uwaza ze ja wszystko wyolbrzymiam,probuje mnie wpedzic w poczucie winy.. najpierw robi a potem mysli i pozniej zaluje..

Gość @&@
D**y mu nie dawaj doputy dopuki nie znajdzie pracy i nie pokaże ci umowy o pracę nie jakieś tam dorywcze zajęcia

Gość gość
typowe dla mężczyzn: narobić smrodu, rozpieprzyć wszystko dookoła i jeszcze znależć kozła ofiarnego - czytaj kobietę - żeby cała winę przypisac wlaśnie jej. Czy oni nie widzą czy udają takich tępaków że błąd to szybko u kogoś zobaczą, ale oni wg siebie są kryształowo czyści. Nie daj się

w smsach od slowa do slowa doszlo do klotni,zaczelismy sie wyzywac a on mi jeszcze grozil.. powiedzial ze jestem materialistka i egoistka,ze przekrecam fakty,ze to bylo inaczej.. no jak mozna byc tak podlym :(

:( co za ... wymyslił uczucia, sumienie.. ? :'( :(

Gość to ci powiem
Co za pieprzony gnojek. teraz zobaczy co to znaczy opłacac rachunki, robić zakupy, coś ugotować i tak się gimnastykować żeby została jeszcze kasa na swoje zachcianki. No widzisz, a ty taka niedobra materialistka nie chcesz lenia i pasibrzucha dalej utrzymywać. Nie daj się tylko przekabacić.

wlasnie on chyba mnie chce przekabacic.. on jest malym dzieckiem, nie radzi sobie jak widac z rzeczywistoscia.. mial ciezkie dziecinstwo i to sie na nim odbilo jak nic z tym nie zrobi to niech sobie szuka innej frajerki albo wraca do mamusi,kiedys nie miala dla niego czasu to moze teraz znajdzie.. z tego co wiem na moje miejsce szuka kogos - w sensie wspołlokatora no i juz bedzie mial kozla ofiarnego..

ma problemy emocjonalne, zmiennosc nastrojow itp.. wczoraj wyzywał a dzis juz mi zyczy wszystkiego co najlepsze, jednak o wie ze nikt inny mnie juz nie pokocha,a juz na pewno nie tak mocno jak on.. skad on to wie - jest medium czy co ?

Gość to ci powiem
Próbuje różnych sposobów - najpierw wrzaskiem że może akurat się przestraszysz, szantażem, a teraz spokojem. Większość z nas miała trudne dzieciństwo i to nie znaczy ze mamy być chamami w stosunku do drugich osób. Nie daj sobą manipulować, chyba że chcesz do neigo wrócić.

nie ma sensu, jeszcze jak bylam z nim to sie hamowal, a teraz w sms, znowu zaczyna slowna agresje.. :(

hmmm a juz myslalam ze beda z niego ludzie..

a nie ma co sie nim przejmowac :)

Gość to ci powiem
Trzymam kciuki żeby ci się powiodło. Powodzenia