Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loki89

Za 2 miesiące Woodstock i jak zawsze zacznie się głupie gadanie i zabobony!

Polecane posty

Gość Loki89

Witam Woodstock za 2 mieszki i jak zawsze niesamowita impreza ale zwsze znajdzie sie ktoś kto kto gada glupoty z woodem związane najczęściej starsi ludzie zgrupowania kościelne itd,co tym sądzicie ,prosze o wasze opinie,sam byłem rok temu i w tym również jade,myślę że warto obalic pare zabobonów1

Gość Na łuctoku
tylko sie jara zioło

Gość Loki89
przypominam że zioło jara się wszędzie,to od nas zależy czy chcemy je jarać:)

Gość król kurvinoxów
Woodstock to zayebista impreza. Jak byłem nastolatkiem to jeździliśmy tam cała paką i zabawa była przednia. zawsze mnie śmieszyły te opinie że to impreza ćpunów etc. I co by nie było, poglądy polityczne mam iście kaczyńskie, gdyż lewactwa nie znoszę, aczkolwiek mam to w sobie ze zdrowym rozsądkiem. Woodstok jest tak mega pozytywny że tylko zakuty debil będzie szukał dziur w całym.

Gość Loki89
dokładnie ale tam nie tylko młodzież śmiga ,można tam spotkać wielu ciekawych ludzi w różnych przedziałach wiekowych:)

Chciałabym tam pojechać, ale chyba nie mam z kim...

Gość Loki89
zapraszam na strone wośporg.pl tam znajdziesz wszystko o koncertach i jak dojechać masz 2 miesiące pogadaj ze znajomumi myśle ze ktoś sie znajdzie:) tam co roku jest ponad 400 tys.ludzi:)

Gość gość
tylko antypolscy sataniści jeżdżą na woodstock, co roku po nim jest kilka tysięcy przypadków opętania!