Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rara2d

Znajomi "obgadywacze"!!Jak im delikatnie zwrócić uwagę??

Polecane posty

Gość rara2d

Kiedyś tego nie zauważałam,teraz zauważam coraz częściej.Ciągle kogoś obgadują.Zajmują się organizacją wesel.Więc znają dużo ludzi z okolic.Trochę przeginka też,ze o każdym gadają,każdego obgadują,komu wesele robili.W sumie powinna być tajemnica jakaś,tego co dzieje sie na imprezach ,organizowanych przez nich weselach.Jednak w końcu zarabiają na tych ludziach,a potem bezczelnie obgadują.Oceniaja ten siaki.Ta puszczalska .Ten taki.Małomiasteczkowi.Ja wychowałą się na wsi,ale studiowałam w dużym mieście,więc mam bardziej luzackie podejście.Nie oceniam tak ludzi.Mam więcej tolerancji.....................Ostatnio wkurzył mnie jak powiedział, o jakiejś dziewczynie,że "jest bękartem".Wyśmiał jej matkę,ze sie puszczała to ma za swoje.Rece mi opadły.ZAL mi sie zrobiło tej dziewczyny,nazwanej bękartem.Jak mam mu zwrocic uwagę?Jak tak po chamsku o ludzich mówi??no jak?

Gość rara2d
jestem w kropce,to sa moi znajomi,nie :"przyjaciele",nie wiem czy moge ,czy wypada im zwrocic uwage,ze to co robia ,jak obgaduja swoich klientow,to chamstwo i swiadczy o ich braku kultury!!!Jakby oni byli idealni,a nie sa.

Gość rar2d
juz mam dośc dzisiaj znowu sie z nimi widziałą,ten jest brzydki,ta jest za gruba,ta ma ładna figure ale brzydka twarz,ten ma odstajace uszy,jak dzieci z przedszkola,wredni na maxa,a w ogole nie patrza na siebie,gdybym miała ichoceniac to sa mali maja po 150 ,ona ma twarz jak

Gość rar2d
"Piękno samo w sobie nie istnieje. Dopiero odbite w lustrze naszego wewnętrznego piękna wzbudza zachwyt. Lub nie""Andrzej Niewinny Dobrowolski