Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODDAM 15 KG

OD JUTRA MAM DIETĘ!

Polecane posty

Gość ODDAM 15 KG

Witam, mam 15 kg do oddania :) Szukam kogoś kto ma podobny problem i chce od jutra razem ze mną zacząć dietę. Potrzebuję mieć kogoś do wspólnej motywacji. Tylko zależy mi na kimś poważnym, kto ma zamiar dotrzymywać mi kroku, a nie zrezygnować po pierwszym tygodniu. Ja planuję Dukana. Już raz go stosowałam i udało mi się zrzucić 1 kg. Tym razem chcę więcej. Ktoś ze mną?

Gość gość
I co jestes na diecie?

Diety dzień trzeci :) łatwo nie jest, bo wciąż w głowie mam słodycze. Ale póki co nie tknęłam niz spoza listy dukanowskich produktów zakazanych. Planuję jeszcze jeden dzień protein a potem kolejna faza. Póki co nie warzę się, zrobię to po tygodniu. Wtedy poznam pierwsze efekty walki z moją "15" trzymajcie kciuki, cały czas mam nadzieję, że ktoś się do mnie przyłączy...

Diety dzień czwarty, trudny, bo na obiad dla rodziny robiłam knedle z truskawkami. Czekam niecierpliwie do soboty by móc się zważyć. Zastanawiam się czy nie zrobić jutro jeszcze I fazy. Chyba dam radę jeszcze jeden dzień. Trzymajcie kciuki! Nie ma nawet jednej osoby, która by się do mnie przyłączyła?

Dziękuję Ci za kciuki :) nawet nie wiesz jak bardzo mnie twoje słowa podbudowały :) Patrząc na twoje wyniki jestem pod ogromnym wrażeniem!

jestem z siebie dumna, przez 5 dni I fazy dukana i 2 dni fazy naprzemiennej schudłam 3 kg czyli 3 kilo w 7 dni :) zmotywowana walczę dalej już teraz w fazie II dukana nadal nie mam kompanki... ;(