Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana matka 58

Mój syn ma 38lat i jest prawiczkiem. Jak mu pomóc?

Polecane posty

Gość załamana matka 58

pracuje a poza tym ciągle siedzi przy komputerze, czyta o polityce, nie ma żadnego hobby. Chciały go dwie kobiety ale je odrzucił. Martwie się, że nie doczekam wnuków

Gość załamana matka 58
Zauważyła, że zrobił się bardzo nerwowy. Martwię się o niego. Jak widzi w telewizji Tuska, albo Palikota to wygraża i przeklina. Myślę, że kobieta tylko mu może pomóc.

Gość gość
pewnie ma wzwód prącia

Gość gość
Pytanie do załamanej matki: A skąd wiesz, że Twój syn to jeszcze prawiczek?

Gość gość
gej to na pewno, nie pytałas go ?

Gość gość
Nie ja. Ja zadałam pytanie a odpowiedzi nie dostałam. Widocznie matka uciekła stąd.

Gość gość
Nie jestem kretynką... a piszę bo mam taką ochotę, to przecież forum dla kobiet. Faceci won!

Gość gość
ktoś wykasowal posty...szkoda :(

Gość gość
Załamana matko - musisz wziąc sprawy w swoje ręce i go wyswatać, w miastach dużo samotnych dziewuch

Gość gość
jak nie ma hobby . polityka to tez hobby

Gość gość
czemu ktoś usunął pytanie u możliwość prostytutki? Przecież raczej żadna przeciętna kobieta nie będzie chciała prawiczka szczególnie w takim wieku.

Gość gość
Nadmierne zainteresowanie polityka to choroba psychiczna. Przesada w kazdą strone to fanatyzm i patologia

Gość Heniu
"przeciętna kobieta nie będzie chciała prawiczka" - bujda. Raz, że kobiet prawie w ogóle to nie obchodzi - spotkałem tylko jedną którą interesowała moja przeszłość seksualna. A dwa - nie chcą go, bo pewnie ma coś z głową. Już sam fakt interesowania się polityką bardzo negatywnie o człowieku świadczy - bo kto normalny lubi polityków i politykę? Co to za zajęcie? Będziesz ze znajomymi albo żoną o polityce rozmawiał? Facet zwykły i normalny pójdzie na ryby albo na grzyby. Facet z fantazją i większymi możliwościami na skałki, rajd terenówek, nurkowanie itp. Nawet mój ś.p. dziadek z kolegą grali w durnia a nie gadali o polityce. A pewnie te kobiety odrzucił bo nie były dziewicami :) Znałem już takich typów - jeden dosłownie cudem znalazł żonę (dziś chce się z nim rozwieść bo nie pozwala jej pracować ani wyjść z domu) a drugi ciągle prawik - być może tu gdzieś pisze :)

Gość gość
przesadne wrecz chorobliwe zainteresowanie polityka - wyzywanie bo ktos ma inne poglady . bo nie jest za tym politykiem co trzeba moze byc powodem tragedii . przerodzic sie w fanatyzm i chorobe psychiczna .

Gość gość
no tak bo jak ktoś się nie puszcza i nie jest bawidamkiem to ma coś z głową - fajne masz myślenie :P

jeżeli cokolwiek można nazwać "obowiązkiem obywatelskim" w kraju demokratycznym to właśnie "interesowanie się polityką". no bo jak inaczej korzystać ze swoich praw skoro nie wie się czego można oczekiwać po politykach i co robi "władza"? a już najgłupsi to są ci którzy nie mają o polityce pojęcia ale "maja swoje poglądy". :D

Gość gość
Fajniejszy od klasycznego zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://www.sextelefon.org.pl/ i mogę sobie bardzo polecić ten seksik telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.

Gość gość
Seks sam nie przyjdzie trzeba poszukać. Ja na nimfomanki24.pl niezłą niunie zapoznałem